A legújabb TikTok "silhouette" challenge sokakat hozott kínos helyzetbe a feltöltött erotikus videók miatt

Aki néha felnéz a TikTokra biztosan tudja melyik kihívásról van szó, mivel napok óta látni a for you page-en ezeket az erotikus kisfilmeket, videókat. Feltöltöttek ilyen erotikus videót Svájcból, Amerikából, Angliából, tulajdonképp világszerte hamar nagy kedvenc lett.

Aki mégsem ismerné, ez röviden annyit jelent, hogy a feltöltő kezdetben egyszerű hétköznapi ruhában látható a videón (általában az ajtóban áll az illető egyébként, a keret miatt, így is rásegítve a hatásra), majd a testének sziluettjét mutatja különböző pózokban, köszönhetően bizonyos effekteknek (egy piros filter kitakarja a "lényeget") így csak sziluettjük látható. 

A kihívás rendkívül hamar elterjedt, egészen addig, amíg nem jöttek rá az emberek, hogy szedjék le azt a bizonyos filtert....

A piros filter leszedéséről Youtube-on kezdtek el különböző oktatóvideókat feltölteni, emiatt pedig - már aki tudott róla - törölte a videóit és nem készített újabbat.

Sokan összefogtak, hogy minél előbb tájékoztassák az érintetteket

Szerencsére nem csak a Youtube-on, de a TikTok-on is rengeteg videó készült arról, hogy vigyázzanak az alkotók és véletlenül se legyenek meztelenül, hanem inkább szűk felsőben és nadrágban az erotikus filmezés közben, így elkerülve a későbbi visszaélést.

A Twitteren és a Redditen több, a szűrő eltüntetéséről szóló bejegyzést is töröltek, a közösségi médiában többen is felszólították a Youtube-ot, hogy távolítsa el az oktatóvideókat.