Tudjunk meg többet a webcam modellek életéről, lássuk mi a legextrémebb kérés egy szex chat studióban!


Azért fizetnek, hogy nézzék, ahogy más eszik webkamerán keresztül! A webkamerás munkának is vannak extrém oldalai, lássuk, honnan jött a legújabb őrület:
Dél-Koreában egyre népszerűbb az az internetes tévécsatorna, melyre a felhasználók azért fizetnek elő, hogy élő egyenesben nézhessék, ahogy mások – többnyire csinos, fiatal nők – esznek. A csatorna szereplői egy éjszaka alatt hatalmas mennyiségű ételt fogyasztanak el, például akár két pizzát, 30 tükörtojást vagy épp öt csomag instant tésztát, de a menü állhat egy rakás húspogácsából, sült tojásból és több adag levesből is. Evés közben a lányok bájosan csevegnek, és a nézők chaten érkezett kérdéseire, kéréseire is reagálnak.

A nézők virtuális pénzzel jutalmazhatják a lányokat, attól függően, hogy mennyire tetszett nekik a műsor. Ezt a virtuális fizetőeszközt aztán a szereplők valódi pénzre válthatják be: aki igazán ügyes, a dél-koreai átlagfizetés harmincszorosát is megkeresheti havonta.

— tudjuk meg az NLcafe cikkéből

Ugyanez már lassan kezd őrületté válni néhány ismert stúdióban, azonban valljuk be, hát nem ez a legegyszerűbb pénzkeresés? Ha viszont neked ez nem jön be, és maradnál az egyszerű live chat munkáknál, akkor a webcam munkák közt találhatsz webcam hirdetéseket itt, és a fizetésről olvashatsz bővebben előző cikkünkben ide kattintva.

A hazai „szexiparban” dolgozók szerint erősödik a kínálati oldal a válság miatt. Sok felsőfokú tanulmányát végző lány választja a hús-vér szolgáltatási forma helyett – az egészségre kevésbé veszélyes – virtuális világot, nekik nyújtanak teret a webkamerás szexoldalak. A szolgáltatók és háttérmunkások közössége zárt; utóbbiak robotolnak, előbbiek általában többszörös milliomosok.

Kilenc éve, Hollandiából indultak hódító útjukra a webkamerás szexoldalak.

A virtuális szexbizniszt Robin Hood-biznisz néven is emlegetik, mert a pénzt nyugatiaktól szerzik, és kelet felé viszik. Mégis kevés tapasztalható a robini elvekből: sok alvállalkozós, körbetartozásos, csúszással fizető üzleti világ ez, ahol általában a munkát ténylegesen végző keresi a legkevesebbet.

Vannak úgynevezett magyar (Livejasmin, stb.) és külföldi oldalak (Camcontacts, ImLive, PX24, Streamate, stb.)