Az erotikus masszázs egy gyönyörű élmény, amit csak egy rendkívül erotikus masszőztől kaphatunk

"Az erotikus masszázs nem szex és nem is szexuális szolgáltatás, hanem egy rendkívül erotikus élmény amit mindenkinek legalább egyszer át kell élnie..."
Napjainkra az erotikus masszázs életünk részévé vált, és egyre többen foglalkoznak erotikus masszázs munkával. Finom érintések, gyengéd mozdulatok és rendkívül magas erotika szint és egy dögös masszőzlány egy különleges egyveleget alkot, ami rendkívül jól oldja a feszültséget, a stresszt. Jó és szakszerű erotikus masszázs után a vendégek biztosan a következő masszázst várják.

Az erotikus masszázs lényege az örömszerzésen alapul...

Az erotikus masszázs egyre több masszázs kultúrában helyet kap, természetesen nem egybeolvadva a professzionális masszázzsal. Az erotikus masszázs alapjait legtöbben a tantra masszázsban keresik, és nem véletlenül. A tantra masszázsnak vannak erotikus masszázsmozdulatok. Az erotikus masszázs és a professzionális masszázs viszont gyökeresen eltér egymástól. A masszázs gyógyító jellegű és kezelése egy adott testrészen, vagy akár az egész testen is elvégezhető elsősorban a fájdalom miatt, addig az erotikus masszázs szinte minden esetben az egész testre kihat, beleértve az érzékeket is.
Az erotikus masszázs mozdulatai nem karakteresek, mert nem a fájdalom megszüntetés a cél, hanem a folyamatos és mély erotikus ingerlés. Így elsősorban az örömszerzés a cél az erotikus masszázs esetében.
erotikus masszázs munka lányoknak

Erotikus masszázs alapjai

Az erotikus masszázsnál a mozdulatok kötetlenek nincs pontos menete. A masszőrlányok olyan mozdulatokat és kiegészítőket használnak a masszázshoz, amit a vendég csak szeretne semmilyen megkötés nincs. A mozdulatok sorrendje szigorúan kötött ez az erotikus masszázs lényege. Az erotikus masszázs lényegét ugyanis a fokozatosság adja, ha ez elveszik az erotikus masszázs lényege veszik el. Mindig a legkevésbé érzékeny területektől kell fokozatosan elkezdeni az érzékenyebbek felé haladni, úgy, hogy a nemi szerveket és azok környékét hagyjuk a masszázs végére.
A lingam masszázs és az eszo vagy yoni masszázzsal kapcsolatban is számos irodalomból meríthetők ötletek, tanácsok, de a legjobb talán az, ha masszőz kezére hagyatkozunk. Fontos, hogy a masszőz folyamatosan figyelje a vendég reakcióit, visszajelzéseit. A masszőrlány mozdulatainak folyamatosnak kell lennie, így neki gondolatban mindig egy lépéssel előrébb kell lennie.

Kis hátsimogatás, és némi kézimunka nagyon messze van a szakszerű erotikus masszázstól

A szakszerű erotikus masszázs ott kezdődik, hogy a masszőr lányok rendelkeznek megfelelő előképzéssel és bizonyítvánnyal arról, hogy sikeres vizsgát tettek. A bizonyítványok bárki számára megtekinthető, a nívós masszázs szalonban a masszőrlányok bizonyítványait kiteszik. Természetesen az élményhez az adott masszázs szalon is hozzátesz, sőt a vendégek manapság színvonalas, diszkrét és nyugodt szalont keresnek.

Az erotikus masszázsban a meglepetések nem mindig célravezetők.

masszázs munka lányoknak

Erotikus masszázs vagy masszázs?

"A vendégek számára fontos a szakszerűség, a hozzáértő masszázs tudás, mindemellett fontos az is, hogy minden részletben tökéletes masszázst kapjon, és ne feledkezzünk meg arról, hogy mindezt egy gyönyörű masszőrlánytól kapják meg, rengeteg érzékiséggel és erotikával..."
Van masszázs amiben nincs erotika, és van erotika masszázs nélkül is, viszont ha a kettő párosul egy erotikus masszázsban ami minden részletben masszázs rengeteg erotikával, az örömöt okoz a vendégnek.
Az erotikus masszázs kimondottan a hozzáértő, csinos masszőrlányok kezein múlik.

Te is szeretnél ilyen hihetetlenül erotikus masszázs munkát?

Ha a válaszod igen, akkor nincs keress a Red-life oldalain erotikus masszázs munkát vagy erotikus munkát, és okozz sok-sok örömet a vendégeidnek.