Érdekes Francia Covid-19 válságkezelés: az erotikus munkával foglalkozók 1500 euró segélyt kaphatnak a kormánytól

A szexmunkával foglalkozó lányok 1500 eurót kaphatnak a francia kormánytól!

A Francia helyzetkép nem azért szürreális, mert az erotikus munkával foglalkozók is segélyt kérnek a Covid-19 világjárvány következtében, hanem az, hogy a francia állam hajlik is rá. A segély mértéke 1500 euró ami kicsivel több mint félmillió forint lehet. Mindezért a Fédération Parapluie Rouge francia szexmunkával foglalkozók érdekvédő szervezete, ami a Vörös Esernyő Szövetségként is ismert járt közben.

test

Stay home és a többi, de meddig tart ki az, akinek minden bevétele kizárólag erotikus munkákból volt

Aggodalomra ad okot, hogy nem tudni mikor lesz vége a vírusnak, mikor indulhat újra az élet a normális,

2020-04-22  EROTIKUS MUNKA BLOG

Fédération Parapluie Rouge felszólította a Emmanuel Macron francia elnököt, hogy a járványhelyzet miatt azonnal lépnie kell

A Franciaországban nagy erőket maga mögött tudó szervezet közleményeit mindig nagy odafigyelés övezi. A koronavírus világjárvány miatt a munkásságukra még nagyobb szükség van mint valaha is volt. A hatalmas erotikus élettel bíró Franciország, a többi nagy országhoz hasonlóan, mint Svájc, vagy Németország teljesen legálissan kezeli az erotikus ipar szolgáltatásait, így kijár nekik minden olyan szociális szolgáltatás is mint a rendkívüli állami segítség, hívta fel a figyelmet erre is a Vörös Esernyő Szövetség.

A járvány csökkentése miatt van szükség segélyre

A Szövetség rámutatott arra a tényre, hogy a pénzbeli juttatásra azért lenne nagy szüksége az erotikus munkával foglalkozóknak, hogy az egészségügyi válsághelyzet ideje alatt ne űzzék a mesterségüket, és ezzel is elősegítség a járvány terjedésének csökkentését.

Franciaországi helyzetkép:

Vannak akik kénytelenek ilyenkor is erotikus szolgáltatást nyújtani...

A Vörös Esernyő Szövetség rámutatott arra, hogy a szegényebb rétegből származó erotikus munkávallalók kénytelenek a Covid-19 világjárvány ideje alatt is dolgozni, és ezzel magukat, és a vendégeiket is kiteszik a fertőződés veszélyének, mert a prostitúció egyébként nem tiltott Franciaországban, de a bordélyházak üzemeltetése például tilos jelen pillanatban.

A francia parlament alsóháza még 2016-ban törölte el azt a korábbi törvény, miszerint a prostituáltak és vendégeik börtönbüntetést is kaphattak, ha tetten érték őket.

A francia helyzet elég egyedi, mert az erotikus munkával foglalkozó lányok teljes mértékben számíthatnak az állami támogatásra.

Az erotikus munkával foglalkozókat a Covid-19 világjárvány sújtja talán a legjobban, ami ellen csak egyet tudsz tenni, megtervezet az újrakezdést, ezért már most keress munkát a Red-Life.net oldalon a járvány utáni időszakra, hogy késlekedés nékül tudj dolgozni.

Vörös Esernyő Szövetség Teljes Levele:

Vörös Esernyő Szövetség levele

Vörös Esernyő Szövetség levele