Használd ki a kényszerpihenőt jógával, a plusz pózok sokat segíthetnek az erotikus munkádban is


        

Nem kérdés, hogy minden nő ismeri a jóga fizikai előnyeit – a test rugalmassága, az izomtónus növekedése és alakformálás csak egy pár érv ami mellette szól. Azonban ettől a rendszeres jógázás sokkal többre képes, kezdő videók segítségével pedig könnyedén elsajátíthatod otthon is, kényelmesen és ingyen az alapokat. 

A jóga gyakorlatoknak sokkal több jótékony hatása van a testünkre, szellemünkre és lelkünkre, mint amit szabad szemmel lehet látni és akkor még nem is beszéltünk az erotikus pózokról, aminek köszönhetően az erotikus munkád sokán sokkal rugalmasabb leszel.

Gondolj csak bele, milyen jól fog mutatni az erotikus hirdetésedben, ha beleírod, hogy lelkesen jógázol - az biztos, hogy növelni fogja a vendégeid számát!

A tudósok egyetértenek abban, hogy mindössze néhány perc jóga naponta, és könnyedén elfelejthetjük a negatív gondolatokat, amire most nagyobb szükség van mint valaha. Mindenkiben túlteng a stressz, a pánik és az aggódás a határzárak és korlátozások miatt, amik ellehetetlenítik a külföldi erotikus munkahelyekre történő utazást, vagy épp a kedvenc svájci stúdiód zárt be és még hosszú a lista. 

Az agyunk csak a holnapon pörög, hogy nem tudni mi jöhet még és mikor fog minden visszaállni a régi helyzetre, amikor még nem voltak ilyen súlyos anyagi gondban a magyar szexmunkások. Ha neked is szükséged van egy kis nyugalomra és relaxációra, akkor mindenképp olvasd el  jóga hozta előnyöket.

Növeli a figyelmet

A rendszeres jóga gyakorlatok végzése növeli a test emlékező képességét, segít koncentrálni. A légző gyakorlatok megtanítani figyelni önmagunkra, a testünk jelzéseire és békével, harmóniával tölt el. A tudatos légzés gyakorlása, segít a tudatos figyelemben, jelenlétben, az életünk minden területén.

Lecsendesíti az egót

A jóga megtanít elfogadni a gyengeségeinket, hibáinkat. A szellemi, lelki és testi egység, amit a jógázás alatt megtapasztalhatunk, lecsendesíti az egót, kibékít önmagunkkal. Feltárja a blokkjainkat, úgy, hogy közben segít egy magasabb nézőpontból megérteni, rálátni a ragaszkodásainkra, félelmeinkre, hogy ezután, az elfogadásukkal segítsen elengedni azokat.

Türelemre tanít

Ma már minden fel van gyorsulva körülöttünk. Éppen ezért, elkezdtük megszokni, hogy minden vágyunk, igényünk ugyanilyen gyorsan ki legyen elégítve. Valójában ez a tendencia szembe megy az élet áramlatával. Bizonyos dolgokat nem lehet kierőszakolni. A jóga segít újra türelmesnek lenni, visszahozni a jelenben és élvezni az élet apró örömeit. Megtanít újra rácsodálkozni a világra.

Azt tudtad, hogy néhány jógagyakorlat sokat lendíthet a szexuális életeden?

Egyre többen állítják; bizony nem csak az endorfin termelés miatt élvezetes ez a testmozgás típus, hanem extra örömöket is okozhat a nőknek - nem csak gyakorlott jógázóknak. Konkrétabban úgy tartja a legenda, hogy bizonyos pozíciók orgazmust okozhatnak, akár edzés közben is!

Ezeknek a mendemondáknak viszont tudományos háttere is van: az Indianai Egyetem kutatói megvizsgálták a fent említett kérdést, és az eredmények azt mutatták, hogy a nők 40%-a átélt már hasonló élményt. A jóga egyébként is köztudottan fellendíti a szexuális életed, hiszen olyan izmokat edz, melyek fontosak a gyönyör fokozásához, valamint az erotikus munkahelyeken is igen nagy hasznát veszed. Ha ez nem lenne elég, egyesek szerint már maga a jóga is elég az orgazmus eléréséhez.