6 rendőr kollégájával is szexelt a nő szolgálat közben amire felfigyelt egy sztriptízklub is, munkát ajánlottak neki

A 26 éves Hallt az ügyben háromszor hallgatták ki, miután egy bejelentő decemberben jelezte, hogy "intim kapcsolatokat" folytat férfi kollégáival alkoholtól túlfűtött partikon, szállodákban és még a rendőrség területén is. Az eset az Egyesült Államokban történt, mégis hatalmas visszahangot okozott világszerte.

A szenvedélyes rendőrnő nyitott házasságban él, így még akár meg is fontolhatja az erotikus állásajánlatot

Egy rendőrnőnek, aki szolgálat közben szexelt kollégáival, 10 ezer dollárt ajánlottak fel, hogy fellépjen egy sztriptízbárban. Ez egy nagyon magas kereseti összeg ha szexmentes erotikus munkákat nézzük. Úgy tűnik, Maegan Hall a Tennessee Állami Rendőrség után új karriert kezd.

Maegan néhány hete került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy viszonya van pár kollégájával. Őt és munkatársait a botrány kirobbanása után azonnal elbocsátották. 

A kirúgás nem érte annyira rosszul, mivel a nőt megkereste egy nashville-i erotikus klub sztriptíz munkával, és ezreket ajánlott fel neki, hogy fellépjen néhány alkalom erejéig.

Hall és kollégái rendkívül helytelen viselkedést tanúsítottak a műszak alatt. Őt és Lewis Powell őrmestert, Juan Lugo tisztet, Ty McGowan őrmestert és Seneca Shields nyomozót azonnal felmentették a szolgálat alól. Rajtuk kívül a rendõrség többi, az orgiákban részt vevõ tagját is megbüntették.

A helyzetet rontotta, hogy két rendőr házas volt. Burrell Davis rendőrfőnök azt mondta az incidensről:

"Ez nem csak a mi osztályunk, hanem az egész város számára nehéz helyzet. Szeretném, ha világos lenne, hogy ezeknek a tiszteknek a tettei nem minősítik a helyi rendőrséget., mint egészet. Teljes mértékben bízom tisztjeink képességeiben. Keményen dolgozunk, hogy újra felépítsük a bizalmat a történtek után" 

A rendőrfőnök hozzátette: megérti, hogy mindenhez idő kell, és minden dolgozótól nagy erőfeszítésekre van szükség az osztály jó hírnevének és integritásának helyreállításához.

Jedidiah Hall, az elbocsátott rendőr férje azt mondta, hogy a nyilvánosságra került botrány ellenére Maegannel marad, mert meg szeretnék menteni a házasságukat.

Erotikus táncos munka a rendőrség után?

A botrány kirobbanása után a Deja Vu Showgirls sztriptíz klublánc szóvivői felvették a kapcsolatot a nővel. Azt mondták, jelenlegi anyagi helyzetét tekintve igazán nagyvonalú az ajánlatuk. Michael Durham, a klubok igazgatója elmondta, hogy szeretné, ha már március 17-től két fellépésen is szerepelne. Az ajánlat anyagi szempontból nagyon csábító, hiszen egy előadásért 5 ezer dollárt (4600 eurót) kaphat. Egyelőre azonban kérdéses, hogy az egykori rendőrnő igent mond-e az ajánlatra.