Magánbuszos utazás sok-sok órán át, hogy a szexmunkás elérje kiszemelt úti célját

Az úti cél sok esetben azon országok egyike, ahol liberális az erotikus munka szabályozása, és ellenőrzött keretek között biztonságban és legálisan dolgozhatnak. Ez főleg Svájc, Németország és Ausztria...

Minden utazás az előre tervezéssel kezdődik

Az erotikus munkások döntő többsége külföldön dolgozik olyan országokban ahol a prostitúció sokkal tágabb keretek között zajlik. A szexmunkások nagy része Németországban vagy Svájcban dolgozik. Ezen országokban talán a leghumánusabb a szexmunkások lehetőségei.
Számos privát lakás, klub, szórakozóhely, éjszaki bár, de kabinos vagy ablakos erotikus munka akad a szexmunkások számára. Ezért kicsit sem meglepő, hogy a magyar szexmunkások előszeretettel mennek ide dolgozni. A munkahelyre való kijutás azonban több fajta lehet. Saját autó, vonat vagy éppen repülő, és persze az egyre népszerűbb magán kisbuszos utazás. A szexmunkások döntő többsége ezen utazást választja, mert a lehetőségek között ez a legolcsóbb, és sok esetben az előzetesen lefoglalt erotikus munkahely ezt meg is finanszírozza előre, vagy akár teljes mértékben át is vállalja.

Vajon miként is zajlik ez?

külföldi szexmunka lányoknak

Beszállás és elindulás, illetve pár előzmény ami lényeges

Az indulási időpont előtt nem sokkal a szexmunkásokat sms-ben értesítik, hogy milyen rendszámú autót, mikrobuszt kell keresni az előre megbeszélt helyen. Sok esetben ez egy Budapesti pályaudvar, vagy nagyobb parkoló, de akár ház előtti személyes felvétel is kérhető, ekkor azonban számolni kell azzal, hogy titkolt foglalkozás nem lesz titkolt többé, de térjünk vissza sms, rendszám. A rendszámot pontosan figyelni érdemes, mert több járat indul azonos időben, azonos helyről, de akár figyelhetünk a sofőrökre is akik az útvonalukra keresik az utasokat.

A kisbuszos utazást talán a szexmunkások keresik a legjobban, így szinte minden mikrobusz körül fiatal lányok állnak, beszélgetnek.

Trolibőrönd, kényelmes ruha és hosszú haj és körmök...
Szinte látni a busz mellett ácsorgó magyar lányokon, hogy mire és hova készülődnek. Igen, erotikus munkára egy külföldi országba. Szinte mindenki harminc év alatti, ez nem véletlen a Németországban és Svájcban az ilyen korú lányok keresnek prostituáltként a legtöbbet. 
A viteldíj: Budapest - Hamburg útvonalra értve 21000 forintot kóstál, amiről természetesen számlát állítanak ki.
A magánbuszos szállítás országtól és várostól eltérően különböző árkategóriát képvisel, de szinte minden európai erotikus munkahely elérhető akár háztól-házig. Az úti cél szinte minden esetben valamilyen erotikus munkahely, privát lakás, stúdió, bordélyház, piroslámpás negyed vagy utca mint Bremerhaven-ben. A magyar prostituáltak közül sokan járnak ide dolgozni, mert ott ez teljesen legális, és a nyelvtudás sem igazán feltétel.
A magyar szexmunkásokról az index-en egy érdekes videót nézhetsz meg. A videóban szereplő magyar lányok zöme a Red-Life.net oldalon keresztül jutott ki és a megszólított tulajdonosok, hirdetők is évek óta a Red-Life hirdetéseit használják. 

A sofőr és utasok persze van amikor elbeszélnek egymás mellett, így kisebb nagyobb várakozások előfordulnak, és van olyan is amikor nem érkezik meg az utas. Ennél az utazásnál ami egyébként is sok órát vesz igénybe, ami a fent említett városok között 12 órát tesz ki, tovább tolódik. A várakozásra fordított idő meg még nehezebben telik a várakozók számára, akik egyébként is elcsigázva, csendesen üldögélnek a buszban vagy éppen csak cigiznek a busz mellett. Az utasok közül ilyenkor nem csak nyugodtan szemlélődnek, hanem néha egy egy erős megjegyzés közepette kitör belőlük a feszültség.
A magyar szexmunkások a legmegbízhatatlanabbak...
A sofőrök persze megpróbálnak mindent megtenni, hogy számukra is kifizetődőbb legyen az út, hiszen nekik a telekocsis utaztatás a legjobb. De eljön az a pillanat amikor nem várnak tovább, és a nagy utazás kezdetét veszi. A sofőrök tudják, hogy a lányok mivel foglalkoznak, hiszen az úti célból sok esetben kiderül, hogy szexmunkások.
ablakos erotikus munka lányoknak

Az elindulás utáni első pillanatok, és az első pár óra

Elindulás után nem maradhat el nasishopping a következő nagyobb bevásárlóközpontnál, hiszen messze van még Németország.
Az elindulás után nem sokkal máris megálló következik. Egy utolsó shopping a szexmunkásoknak, bár itt csak üdítő, chipsz, csoki és édesség vezeti a besárló listát, vagyis a shopping listát, és nem meglepő módon egy gyors csoportos pisilés. Az út tovább folytatódik de a korábbi fagyos csendet lassan megtöri a csipszes zacskók zörgése. A kezdeti egy két óra után ami kicsit az elcsigázódottságból adódik egyfajta csendes duruzsolás, majd később nevetés, és talán őszinte beszéd veszi át.

A szexmunkások miért utaznak külföldre?

A válasz korántsem annyira egyszerű mint elsőre tűnik, de talán a magyarországi 2012-ben bevezetett új büntetési tételekben keresendő, illetve a keresetben is.
Magyarországon a rendőr már a helyszínen pénzbírságra kötelezheti a szexmunkást. A kiszabott helyszíni bírság 10-20 ezer forinttól akár 300 ezer forintig is terjedhet. 
A legésszerűbb indoknak talán ez minősül, de az sem elhanyagolható tény, hogy liberálisabb országokban sokkal biztonságosabban, és sokkal nyugodtabb körülmények között dolgozhatnak a szexmunkások. Számos sexmunkás még ennél is egyszerűbben a bevétel felől nézi, mert így sokkal nagyobb bevételre számíthatnak, mint Magyarországon. Az sem elhanyagolható indok, hogy sokkal többet lehetnek otthon, úgymond munka nélkül, mert a külföldi országok bevételei ezt lehetővé teszik.

Mennyi időre utaznak dolgozni a magyar sexmunkások?

A sexmunkások többsége 3-4 hétre utazik ki de van aki több akár 2-3 hónapot is eltölt egy adott országban és helyen. Persze van amikor változtatják a bordélyt vagy akár a várost is, de sok esetben van aki egy helyen tölti el az idejét.
külföldi szexmunka lányoknak

Fogynak a kilométerek...

Egyre nagyobb pezsgés, nevetés van a buszban. A sofőr szerint: Ez még semmi hazafelé még ennél is felszabadultabbak a szexmunkások.
Az út fele már a erotikus munkások mögött van, sok olyan téma is előkerül az együtt utazó szexmunkások között, ami a mindennapi munkájukról szól. A lányok megbeszélik ilyenkor azokat az apró trükköket, fortélyokat amit kitapasztaltak, vagy több éve erotikus munkával foglalkozótól hallottak, és kiszeretnék próbálni. A többiek véleményére adnak, hiszen sok esetben az erotikus munkások, nem egyedül, hanem egy közösségben dolgoznak.

Egy gyors pihenő, és folytatódik az út tovább

Az út rohamosan a vége felé közeledik, köszönhető annak, hogy a mikrobuszok két sofőrrel vágnak neki útjuknak, így az egyik sofőr vezet a másik pihen. Sokkal gyorsabban és nem beszélve arról, hogy erre vonatkozó szabályozás is létezik, és azokat betartva közeledik mindenki az úti céljának végéhez. Az erotikus munkával foglalkozók, az út végére, megint kicsit elcsendesednek, mert tudják hamarosan dolgozni kell.

A várva várt megérkezés Bremerhavenbe

Csend, és csak a bőröndök kerekeinek gurulása hallatszik.
Mindenki nyugodtan és csendesen veszi tudomásul, hogy elérkezett az út vége, és várja őket erotikus munkájuk. Van aki holnap kezd van aki ma, de minden szexmunkás biztonságban megérkezett. Még egy gyors köszönés, és ezzel vége az útnak. Vannak akik majd hazafelé ennél sokkal vidámabban és teli zsebbel sokkal jobban pörögnek.
A svájci, németországi, osztrák erotikus munkáink között rengeteg olyan ajánlatot találsz a Red-Life hirdetőoldalain, ahol a magánbuszos kiutazást megelőlegezik neked és leszervezik, így a leggyorsabban és legolcsóbban a Red-Life erotikus munkáival tudsz nekivágni a szexmunkának.