A pap és a két domina rossz helyszínt választott szexuális vágyaik beteljesülésére

Egy férfit és két nőt tartóztatott le még előző év őszén a rendőrség, mert egyik éjszaka egy oltáron szexeltek a louisianai Pearl Riverben. Ez azonban nem a legérdekesebb a történetben, hanem hogy a férfi a helyi pap, a lányok pedig csupán az erotikus munkájukat végezték, mivel mindketten hivatásos pornószínésznők.

A lebukásuk úgy zajlott, hogy szeptember 29-én éjjel egy járókelőnek feltűnt, hogy szokatlan fények szűrődnek ki a Szent Péter és Pál templomból.

Amikor belesett megnézni honnan jönnek a fények, egy férfit és két nőt látott, amint bizarr szexuális játékot játszottak.

A pap félmeztelen volt, a nők dominának voltak öltözve: magassarkú csizmát és fűzőt viseltek.

A templom padlóján szexjátékok hevertek. Az oltárt színpadi fények világították meg, és egy állványra rögzített telefon videóra vette a történéseket.

Azonban nem csak ők filmeztek, a szemtanú is megörökítette az eseményeket, majd hívta a hatóságokat akik a helyszínen letartóztatták a 37 éves Travis Clark atyát, aki 2019 óta volt a templom papja.

Őrizetbe vették a két pornószínésznőt is, a 41 éves Mindy Dixont és 23 éves Melissa Chenget is, akik csupán azt csinálták amire szexmunkájuk által felkérték őket. Ebben az esetben escort munka keretein belül helyszínre mentek.

A kis templomi kaland tagjait múlt héten vandalizmussal vádolták meg, mivel 500 dollárnál magasabb, de 50 ezer dollárnál alacsonyabb értékű kárt okoztak.

A vádpontok között eredetileg közszemérem-sértés is szerepelt, mert bár a templom nem számít közterületnek, a hatóság először úgy értékelte, elég az is, hogy az ablakon keresztül mindent látni lehetett. A két nő ügyvédjének hatására azonban ezt a vádat ejtették.

A pornós lányok védőügyvédje kifejtette továbbá, hogy a hatóságok messze túlterjeszkedtek a hatáskörükön, hiszen védencei profi dominák, akik legálisan szolgáltattak szexuális örömöket a papnak, egy privát helyszínen.

Csak azért, mert valami egyeseknek nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy bűncselekmény történt – fogalmazott a védő.

Ezek után természetesen az egyház Clark atyát elmozdította a posztjáról, a fa oltárt nem sokkal később elégették és azóta már egy újat szenteltek fel helyette. Gregory Michael Aymond New Orleans-i érsek közölte, az egyház mindenben együttműködik a hatóságokkal.