Szigorúan 18+ a korhatár a Kolumbiában megnyílt gyakorlatias pornó iskola diákjainak

Titkos Kert erotikus bár ad otthont az iskolának, ami a helyi kocsma, ahol a gyakorlatias oktatást végzik

Amaranta Hank pornószínésznő vezetésével oktatják a diákokat a szakma fortélyaira

A pornó filmezés egyik nagy csillaga Amaranta Hank, aki Kolumbiából származik, és itt oktatja a mostani szakmája fortélyaira a diákokat. A gyakorlatias oktatásban a pornószínésznőt egy férfi kollégája segíti, akivel közösen, élőben is bemutatják a pornó filmes szakma csínját bínját. A diákok akik később az erotikus munkában szeretnének elhelyezkedni, és közülük sokaknak inspiráló a pornószínésznő által bemutatott jelenetek.
pornó filmezés lányoknak

Amaranta Hanknak a legtökéletesebb pornótanár-NŐ

A kolumbiai Medellin városban elindult pornóiskola nagy népszerűségét Amaranta Hanknak köszönheti, aki Kolumbia első számú felnőttfilmsztárja, aki származását soha nem tagadta, és büszkén vallotta, hogy honnan származik. Alejandra Omana Ruizkét született, és a pornó filmezés miatt változtatta meg nevét. A pornó filmezéssel egy véletlen folytán került bele, ami egy fogadásból indult el amit elvesztett. A korábban újságírónőként dolgozó nőről meztelen fotók jelentek meg, az elvesztett fogadás miatt. Ami később kiderült számára csak belépő volt a pornózásba...

Az erotikus filmezés, azaz pornózás alapjai

Megtanulják, milyen a tökéletes pornófilmjelenet, amit élőben demonstrálnak a diákoknak.
Az erotikus munkák eme szegmensében, azaz a pornó filmezésben, vagy erotikus filmezésben később elhelyezkedni vágyó diákok az órákon többek között elsajátíthatják, hogy miként legyenek sikeresek a felnőtt filmezés világában. Miként jussanak magas bevételhez, mivel tudják a szakmai hírnevüket erősíteni. A kurzus számos olyan kérdést is feltár a diákok előtt, ami segíti őket a erotikus filmezés világában.
erotikus filmezés lányoknak

A tökéletes szexjelenet így zajlik

Készülj fel a tökéletességre, vallja a pornószínésznő
A tökéletes szexjelenet nem csak a filmek része, hanem az oktatás gyakorlati része is. A szexfilmbe illő jelenet része a kurzusnak. Talán ezért? Vagy inkább ezért is népszerű a kolumbiai kezdeményezés, és talán ez is tovább öregbíti majd Amaranta Hank hírnevét.
pornó filmes munka lányoknak

Te is a filmvászonra vágysz? és szeretnél sok pénzt keresni pornó filmezéssel?

A Red-Life.net oldalon 36771 összes regisztrált tag is hasonló babérokat szeretne magáénak tudni, mint Amaranta Hank. Talán ezért jelentkeztek 59537 már az oldalon keresztül.
Légy Te a következő, és keress te is erotikus munkát a Red-Life.net hirdetései közül.