Mit tegyünk, hogy szexisebbek legyünk a munkában? Megmutatjuk!

Mitől lesz szexi a szexi? Hát ettől! Segítség szexmunkásoknak.

Nem a szépség számít, de jó ha van!

Az életbe mindenhez kell egy kis szexisség, van akinek kevesebbre és van akinek többre, az erotikus munkásoknak leginkább kicsivel többre, ha átlagon felül szeretnének keresni. A magyarországi erotikus munkások, közvélemény, illetve vendég értékelések alapján a szépséget tekintve dobogós helyen állnak. A szépség mindenki számára mást és mást jelent, és a szexmunkások között is egyre népszerűbb az a tény, hogy szépség önmagában nem minden, de jó ha van belőle.
Tíz esetből hétben, fontos szerepet játszik a szépség.
A vendégek többségének ez pontosan elég, de ez egyre jobban tolódik egyfajta alapfokú műveltség és ez mellé párosuló szépség felé. Sokak szemében ez a kombináció többet ér mint önmagában a külső szépség.
Nem a külső, hanem a belső értékek számítanak...
Igen ez így is igaz, bár a szexmunkában a belső érték mellett szépség is kell. A vendégek jó része lehet pont ezért megy el szexmunkáshoz, hogy valami újat, valami mást, olyat amit esetleg otthon nem kap meg, és itt igen szükséges egy plusz is, egy plusz csábító erő, a szépség, ami több részből is összetevődhet. Egyfajta vonzódás jön létre, amit szinte bármi kiválthat.
Egy szép mosoly, és szép szempár, szőke hosszú haj...
Természetesen a sor igazából végtelen, hiszen minden vendég más, és minden vendégnek vannak elképzelései arról, hogy a szexmunkás milyen legyen.
szexmunka ajánlatok lányoknak

Mi az amit a legtöbben keresnek?

Mértanilag is legyen korrekt! A legjobb, ha szinte majdnem minden szimmetrikus
Több tanulmány foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy mi vonz egy férfit egy nő felé. Természetesen ez fordítva is igaz.
Nem rajzolunk rá szimmetria tengelyt, de ráképzelik...
A vendégek nem járnak vonalzóval, és nem mérik a szexmunkások sehol a világon. Egyes kultúrák mint a Japán Gésa kultúra pont ezért helyez hangsúlyt arra, hogy az arc erőteljesen legyen sminkelve, és ezzel kiegyensúlyozzák a kisebb hibákat. A vendég szeme ugyanis először pont az arcon akad meg, és a szimmetrikus arcot mindenki elsőre szépnek látja.

A szimmetria végig fut érvényben van?

Egy angliai kutatás szerint:
A szimmetrikus női testtel rendelkező lányok nagy előnyt szereznek az erotikus munkájuk során...
A nagy előny több részből tevődik össze. A kutatás kitér a cicikre, lábakra, és a combokra is. A kutatás szerint azok a lányok akik szinte 100 %-ban szimmetrikusak sokkal több örömet képesek adni, és egyben sokkal több örömet tudnak kapni is.
Azok a lányok, akiknek a jobb és bal arcfele szinte teljesen megegyezik és szimmetrikus, sokkal sikeresebbek, barátkozóbbak és könnyebben találnak például erotikus munkát is!
A tudomány álláspontját számtalan kísérlet és felmérés támasztja alá, így sok minden nyert igazolást a szimmetria a lányokon kérdéskörben.
erotikus munka ajánlatok lányoknak

Rövid vagy hosszú haj?

Régi kutatások alapján sokan keresték erre a választ, de szinte mindenki feladta.
Nem az a lényeg, hogy rövid vagy hosszú, hanem a haj hosszának a jelentése. A rövid haj erőt, míg a hosszú haj nőiességet tükröz. A szexmunkások döntő többsége talán ezért is próbál tenni azért, hogy haja a leghosszabb legyen.

Haj szín fontos?

A szőkék népszerűsége leáldozóban van.
Ezelőtt pár évtizede, Arab Emírségekben törgy több száz tevét is megadtak volna egy szőke és hosszú hajú lányért, mára ez csak legendává vált. Mára a barna, fekete és a szőke nem is fontos, hanem csak a hajhossz számít.

Vannak olyan tulajdonságaid, amik letarolnák a férfi vendégeket?

Tedd próbára magad az erotikus munka világában, keress munkát a Red-Life oldalon, és csatlakozz a 40466 számú tag közé, akik erotikus munkát keresnek, és leakarják nyűgözni a vendégeiket.