Szőrnyű és traumatikus emlékeit osztotta meg a pornóiparban népszerű pornós lány

Lana Rhoades volt pornószínésznő nyíltan beszélt a pornó forgalások alatt tapasztalt kellemetlen élményeiről. Határozottan kijelentette, hogy az pornós munkák ezen ágában dolgozni nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, sőt egyenesen be kéne tiltani!

A színészeket szó szerint kiképzett majmokként kezelik mint a cirkuszban, a pornót egy nagy átverésnek írja le a lány.

Bár neve közismert volt a pornóiparban, rengeteg felkérése volt, a fiatal lány azt mondja, ha visszamehetne az időben, biztosan nem vágna bele a felnőttfilmezésbe és legszívesebben törölné az összes videóját, de sajnos nem nála vannak a jogok. 

Emellett nagy meglepetést okozott azzal, amikor azt állította, hogy soha nem is szerette a szexet.

"Nagyon aszexuális vagyok. Soha nem keresek szexuális kapcsolatokat, nem találom vonzónak az embereket. És nem, ez egy cseppet sem változott pornózás közben. Nem hiszem, hogy a pornó jó. Illegálisnak kellene lennie. Nem voltam elég érett ahhoz, hogy megértsem, miről van szó. Szerencsére nagyon hamar rájöttem, hogy nem nekem való"

Rhoades, aki pincérnőből lett sztriptíztáncos, majd 2016-ban 19 évesen kezdett pornózni állítja, az iparág hazugságokra épül.

A színésznők koránt sincsenek olyan jól megfizetve, mint azt az emberek gondolják.

Neki például, annak ellenére, hogy számos díjat begyűjtött, négyévnyi pornózás után alig százezer dollár volt számláján.

Mióta viszont a saját lábára állt, az Instagramon és az OnlyFans-en dollármilliókat keres.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

"Nem azt mondom, hogy a múltamban minden jelenetem szörnyű volt, de van egy maroknyi közülük, ami elég volt ahhoz, hogy kárt okozzak nekem. Volt 3-5 olyan, ami igazán traumatikus volt számomra – akár azért, mert egy olyan emberrel küldtek egy forgatásra, aki túl idős volt, vagy azért, mert olyan dolgokba kényszerítettek, ami túl extrém volt, és féltem tőle. Voltak olyan barátaim, akiket annyira fojtogattak, hogy elájultak egy jelenet közben.”

A saját és kollégái traumáit nyíltan megosztó egykori pornósztár azzal zárta a gondolatmenetét: „Valóban őrül dolgok történnek, amik az emberek testét egész életükre károsítják”