Ennyi lenne az erotikus munka vége? A “szex-pótló” robotok véget vethetnek a legrégebbi mesterségnek!


A Red-Life oldalon több ezren keresnek erotikus munkát, a világ minden táján. Legyen az masszőr munka, vagy épp szexmentes táncos munka New Yorkban, amit itt tudsz megnézni, mindenre van lehetőség.

Szerelmes vagyok a guminőmbe – vallja egy japán férfi, aki különben “boldog” házasságban él. Szendzsi Nakazsima szívesen sétál robot kedvesével az utcán. Szép ruhákat vesz neki, hogy ne legyen kisebbségi érzése a hús-vér nőkkel szemben – írja a Daily Mail. Ausztráliában egy háromszor elvált férfiú szintén bevallotta, hogy szerelmes egy szexbabába.

A technológia immár nem ismer akadályokat. Érzelmeket is képesek mutatni a robotok, akiknek nem esik nehezükre a színlelés. Amszterdam vörös lámpás negyedében tíz éven belül átveszik a piacot a szexrobotok – jósolja a jogász professzor. Hasonló fejlemények várhatóak Nagy-Britanniában is, ahol szabad lesz a szexüzlet, hiszen nem emberek viszik benne a prímet.

Mindez persze azt is jelenti, hogy a szexuális perverziók kedvelői is a robotok felé fordulhatnak. Ott ugyanis jóval kevesebb komplikáció várható. A jog viszont ugyancsak zavarban van: mihez kezdjen pedofilok számára gyártott szexrobotokkal? A japán rendőrség nem habozott: nemrég lefoglalt egy szállítmányt. A konténerben ugyanis pedofilok számára gyártott szexrobotok voltak.

John Danaher jogász professzor szerint a jogi szabályozás csak emberekre vonatkozik, robotokra nem – adta hírül a hvg.
HVG.HU-HÍR

Az egészségügy is profitálna az ügyből, hiszen a nemi betegségek drámai módon visszaesnének, ha megfelelően tisztítják a szép babákat, „akik” ma már nemcsak szexuális szolgáltatásokra képesek, hanem érzelmi kapcsolatot is kialakíthatnak a partnerekkel.