Jelentkezni erotikus munkára már nem csak emailben lehet, sőt

Annak idején, még mikor az erotikus és escort munkát nem voltak ennyire "népszerűek" és kevésbé vállalták fel az emberek, mindenki emailben jelentkezett. Leggyakrabban volt egy direkt ilyen célra használt email cím készítve, ahol egy helyen voltak már a fotók és esetenként az előre megírt sablon szövegek is adott nyelven.

Azóta sok minden változott az erotikus munkák világában...

Nyilván vannak akik még most is ezt gondolják legegyszerűbbnek, mivel diszkréten csak akkor nyitott meg a kamu email fiókodat amikor épp alkalmas, így nincs semmi zavaró tényező és kínos magyarázkodás, de így is kijelenthetjük, hogy az e-mailek kora lejárt. 

Vannak még a jelentkezési lapok, amik leegyszerűsítik a dolog. Minden adat ott van ami kellhet és a megadott telefonszámon a tulajdonos jelentkezni fog nálad! Könnyű és gyors módja az erotikus munka jelentkezésnek.

  •  Minden elfér a kezedben egy helyen és azonnal választ kap a munka jelentkezésedre, na mi az? 

A válasz természetesen a telefon. Azon belül is nyilván az okos telefonok, amik millió alkalmazást rejtenek. Felesleges hosszú emailt írni és gondolkozni a megfogalmazáson, ha az ember lánya csak annyit is írhat, hogy:

szia, van szabad helyed? küldesz pár részletet a munkával kapcsolatban?

... és már küldi is a képeket amiket akár percekkel korábban készített. Így biztosan nem régi elavult fotókról van szó. Sőt ha a tulajdonos videó chaten szeretne megbizonyosodni, hogy biztos nincs eltérés kép és valóság közt, akkor azon is percek alatt túllehetünk.

A Viber, iMessage és WhatsApp az elmúlt évek sztárjai voltak!

Nem véletlen, mivel ingyenes alkalmazások, csak WIFI kell hozzá (ami azért mindenhol van már) és így lehetsz akár a svájci erotikus munkahelyeden is, mégis könnyedén és ingyen fel tudod hívni a német tulajdonost, hogy az erotikus állásról érdeklődj.

Ugyanez a helyzet viberrel is, a kettő közt nincs sok különbség, van aki egyiket szereti van aki a másikat, de a tulajdonosok körében úgyis minden le van töltve.

Az iMessage és Facetime kizárólag iPhone felhasználók körében működik, azonban a lányok többségének az van, így azzal sincs gond, ott is elfogadják az erotikus munka jelentkezést.

Természetesen lehet szóban is termint egyeztetni, de mindenképp kell küldeni képeket is, plusz nem biztos, hogy épp ráér beszélni a recis / tulajdonos. Így biztosabb ha írsz egy tömör üzenetet, amire biztosan válaszolni fognak.

Berobbant a Telegram

Ismételten egy ingyenes, WIFI-n keresztül működő alkalmazás. Svájc és Németország kezdte el felkapni a Telegram alkalmazást, azonban már egyre többen és többen töltik le, mivel ennek van jelenleg a legjobb titkosítása. Az erotikus üzletek vezetői is mind használják már hónapok óta, így célszerű letölteni, ha még nem lenne.