Tudjunk meg többet – mire van szükség a kezdésnél, ha webcam modell szeretnél lenni?


Webcam studióban munkát Magyarországon bármikor találhatsz az interneten, de ha a webcam modellkedést otthonról végeznéd, lesznek bizonyos szükségletek, amig elengedhetetlenek egy sikeres live chat adáshoz! Nézz körül a legismertebb szexchat holnap főoldalán, ahol rögtön kis bejátszások alapján láthatod, milyen is ez kívülről. Persze ha minket kérdezel, jobban jársz egy hivatalos webkam studióval, ahol be is vagy jelentve, mert ott minden háttér adott, és biztonságosabb minden téren mint otthonról.

Kezdjük egy véleménnyel, amit egy jelenleg is aktívan webcam modellkedő lánytól tudunk:

Sziasztok! Azért bátorkodom hozzászólni a bejegyzésekhez, mert Én jelenleg is webkamerás modellként dolgozok. A legkülönfélébb véleményeket olvastam már, van hogy valakik minden különösebb tapasztalat nélkül írnak butaságokat… Nos, régebben minden ilyen jellegű munkától elzárkóztam.. ha meghallottam, hogy “erotikus munka” már nem is érdekelt tovább. Aztán úgy hozta az Élet hogy annyira megszorultam, hogy elmentem egy webcam stúdióba egy interjúra, hogy meghallgassam őket. És soha nem fogom megbánni!!! Persze eleinte feszélyezett a tudat, hogy a testem látványáért fizetnek, de aztán amint realizálódott bennem, hogy az aki a Playboyban vagy más ilyen jellegű újságban mutatja meg magát 1 millióért, semmivel sem különb mint Én aki ezt napi kb.30 ezerért teszem meg. A meztelenség mint olyan bele tartozik a szakmába, de ezen kívül minden csak trükk és színjáték. Szerintem nagyon sokan jobban félnek ettől a munkától, mint amennyire valójában kéne. A Stúdióban ahol dolgozok, igencsak tisztességes százalékot kapnak a modellek, barátságos, normális légkör van és mindenben segítenek, hogy minél több pénzt vigyen haza az ember.
Heti 4×6órával egy átlagos külsejű lány is alsó hangon 200 ezret tud keresni, jobb adottságokkal meg dupla ennyit. Az időmet úgy osztom be ahogy Én szeretném. Nekem sem tudja a környezetem,hogy miből élek és mivel csak külföldi oldalakra regisztrálnak fel minket és a magyar IP címeket letiltják, így nem áll fönt a veszélye annak, hogy lebukjak.. Szerintem manapság nem igazán van ilyen könnyű, magas pénzkereseti lehetőség, szóval nekem pozitív véleményem, tapasztalataim vannak a dologról….


– a keresetről már írtunk bővebben az előző cikkünkben ahol szexchat munkát veséztük ki jobban..

Amire biztosan szükséged lesz otthoni live chat munka közben:

  • tiszta rendezett szoba (minél csajosabb annál jobb – de azért ne vidd túlzásba, te legyél a középpontban ne a plüssállataid sora)
  • gyors laptop / számítógép
  • jó internet! ez talán a legfontosabb!
  • jó minőségű webkamera pl ez itt