Megelégelte a papi hivatást, visszament pornózni a lelkész hölgy

Induljunk el onnan, hogy vajon miért is megy el valaki pornózni, nyilván a pénz a fő motivációja minden erotikus munkának. Ezt egy előző, az erotikus munkákról szóló írásunkba már kiveséztük:

test

Célok, okok, amiért valaki erotikus vagy escort munkába kezd

Az erotikus munkában 7-10 napos terminek vannak, ami persze hosszabbítható, vagy épp duplázható

2021-02-24  EROTIKUS MUNKA BLOG

Viszonylag rövid idő alatt meggazdagodhat bárki és nagyon meg se kell erőltetnie magát.

Sorolhatnám itt például a számtalan manapság oly népszerű online felületet, ahol otthonról egy webkamera segítségével milliókra tehet szert az, aki ezt bevállalja.

Így tett Crystal DiGregorio is aki lelkészként megelégelte az ottani embereket, mondván folyton "pálcát törtek a hátán" pornós múltja miatt. 

"Nem vagyok többé tagja egyetlen vallási csoportnak sem. Úgy döntöttem, visszalépek, miután láttam, mennyire ítélkezők a templomjáró emberek!"

Nem kezdőként tért vissza, elötte 10 éven keresztül erotikus munkával kereste kenyerét. A karrierje során száznál is több pornófilmbe szerepelt, és évente mintegy 300 ezer dollárt keresett ezzel.

A felnőttfilmes szakmát 2015-ben hagyta ott

Azóta újra férhez ment és mára már anya lett. 

Elővette régi művésznevét, és regisztrált az OnlyFans oldalra, ahol pénzért oszt meg magáról szexuális jellegű képeket, videókat a követőivel.

Aggodalma csak a ma már 4 hónapos kislánya miatt van, mivel nem tudja hogyan fogadja majd el őt, ha egyszer megtudja mivel is foglalkozik az anyja.