Németországban országos razzia keretében számos bordélyház és lakás kerül átkutatásra

"A rendőrség az embercsempészetre és a szexrabszolgaságra koncentrál. A piros lámpás negyedekbe több mint 60 bordélyházat kutatnak át."
Németországi erotikus munkával foglalkozó vállalkozásokat, bordélyházakat és privát lakásokat érint a német szövetségi rendőrség országos razziája. A razzia nem titkolt célja a szervezett bűnözés felszámolása. A razziában több mint 1500 rendőr vesz részt, és egységesen, rövid idő alatt vizsgálják majd át a kicsivel több mint 60 bordélyházat és privát lakást az Észak-Rajna-Vesztfália térségben lévő piros lámpás negyedekben.

Fő cél: Az embercsempészet és a kényszerprostitúció felszámolása

Az értesülések szerint:

"Főleg a szexrabszolgaként kézről kézre adott, hamis vízummal az országba hozott thaiföldi nők és transzneműek áruba bocsájtóit keresik, konkrétan 17 feltételezett főbűnöst. Az embercsempész maffia vezetősége kizárólag nőkből áll."

A razziában rész vevő rendőrök a valaha kapott legszélesebb körű jogkört kapták meg, a kiemelt feladathoz. 

A rendőrség még a GSG9 nevű különleges egységet is bevetette Siegenben, mert itt kockázatosabb feladat várt a rendőrökre, mert vélhetően fegyveres ellenállás is várható volt. Az ellenállás végül elmaradt az összes átvizsgált bordélyházban, privát lakásban.
A házkutatások alkalmával mindenkit igazoltattak, és aki gyanúsan viselkedett az őrizetbe vették, valamit az előzetesen kiadott letartóztatási parancsok alapján elfogták a banda tagjait. 
A razziát több mint egy éves nyomozómunka előzte meg, ami idő alatt kiderítették, hogy nem kevesebb mint 56 gyanúsított van az ügyben, és a a csoportot egy 59 éves thai nő és a 62 éves társa vezette.
A nők vezetése alatt álló banda tagjait, csoportosan elkövetett embercsempészettel, emberkereskedelemmel, prostitúcióra felbujtással és pénzügyi visszaélésekkel, a köztük millió eurós nagyságrendű adócsalással gyanúsítják.
A Red-life oldalon lehetőséged van ellenőrzött és megbízható hirdetők által feladott erotikus munka hirdetést választani!