Lánya után Charlie Sheen exfelesége is regisztrált az OnlyFans-re, ahol pornózásra adta a fejét

Most lányával együtt a közös erotikus tartalomgyártás a terv!

Az erotikus munkák világából is jól ismert platform az Onlyfans, újabb celebeket húzott magához.

Charlie Sheen és Denise Richards még 2002-ben házasodtak össze, de négy év múlva el is váltak. A házasság alatt két lányuk született, a most 18 éves Sami és két évvel fiatalabb húga, Lola.

Az elmúlt 20 évben folyamatosan hallani lehetett botrányaikról, hangos válásukról és az egymást ért megjegyzésekről. Ezek közé tartozik az is, hogy Charlie Sheen volt feleségét okolja lánya viselkedéséért.

Néhány hónappal ezelőtt a 18 éves Sami regisztrált az OnlyFans online platformon, ahol amatőrök és profik a világ minden tájáról árulhatják saját erotikus tartalmaikat, erotikus fotóikat, vagy akár pornó jellegű videókat is.

Az OnlyFans tartalomgyártás is az erotikus munkák közé tartozik, sőt sokan kiegészítésének használják, hogy így növeljék a törzsvendégeik számát

Egyes hírességek az aktjaikat teszik ott pénzzé, az 51 éves Richards merészebb alkotás mellett döntött. Denise néhány nappal azután regisztrált az OnlyFans-ra, hogy lánya, Sami ugyanezt tette, kezdetben támogatásként.

Charlie Sheen volt felesége október 14-én úgy döntött, hogy reklámozza profilját az Instagramon. Posztolt egy klipet, amelyen fekete bikiniben mutatja meg a melleit.

"Mindjárt péntek este van, szerelmesek. Link az életrajzban” – írta ki az oldalára, megjegyezve, hogy az OnlyFans oldalára mutató link az Instagram-profiljának leírásában található.

Lánya, Sami nemrég jelezte, hogy saját édesanyjával is forgat majd egy pikáns videót.

„Mint tudjátok, hamarosan forgatok anyámmal. Ha adsz tippet, küldök egy különleges és édes videót kettőnkről” – tudatta az emberekkel Sheen lánya és volt felesége.

Mivel Denise Richards a Playboy-nak pózolt a múltban, más dolgokon túl, büszke arra, hogy még mindig képes ilyen módon megmutatni magát, és ki ne szeretné ezt a fajta testpozitivitást is érezni? Főleg, ha történetesen a számlákat is kifizeti ugyanebben a lélegzetvételben.