Saját pornófilmjével indított kampányt az amerikai politikus, hogy "ne csak a szavak beszéljenek"

Mike Itkis - az pornófilm főszereplője - többek között az erotikus munka legalizálása mellett emelné fel a szavát.

Mike Itkis idén nyáron töltötte fel a PornHub-ra azt a bizonyos szexvideót, amelyet 2021-ben forgatott egy ismert pornószínésznővel. A több mint 10 perces videót egy Nicole Sage nevű pornószínésznővel közösen forgatták, Itkis elmondása szerint sokat tanult közös felnőtt munkájuk alatt, és az új tapasztalatait a programjába is beemelte.

Mike elmondása szerint a „Bucket List Bonanza” című videója volt az első alkalom, hogy kamera előtt szexelt, ettől függetlenül introvertáltnak tartja magát.

Az 53 éves amerikai politikus célja az volt, hogy társadalmi párbeszédet indítson be olyan kérdésekről, mint például a szexmunka legalizálása.

A politikus életrajza szerint nem házas, nincs gyereke, nem él cölibátusban és ateista – oldalán három kiemelt kampánytéma szerepel: a szexpozitivitás, a kiberbiztonság fejlesztése és az ukrán háború kezelése.

Az említett szexvideó elérhető, sőt mi több Nicole saját közösségi média oldalain promótálja, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet:

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Sage (@thenicolesage)

A szexpozitivitás témakörén belül másra is kitért, amiért kampányában küzd: az abortusz legalizálása, a szexuális jogok védelme, a felnőttek közötti konszenzuális szex dekriminalizálása, ideértve a szexmunka legalizálását is.

Ezek mellett arra is kitér, hogy véleménye szerint a férfiakat előzetes megállapodás nélkül nem szabadna gyermektartás fizetésére kötelezni a biológiai gyermekeik után.