Kisgyermekes szlovákiai anyukát is eladtak szexmunkásnak Németországban

Erotikus munkára kényszerítettek 2 kelet szlovákiai fiatal nőt a Németországi Bremerhaven-ben. 

A rendőrség négy szlovákiai tettest gyanúsít emberkereskedelemmel. A szlovák idegenrendészetnek és a illegális migrációért felelős német rendőri egységnek sikerült felgöngyölíteni a súlyos esetet, mely során 20 éves szlovákiai nőket csaltak ki Németországba azzal, hogy majd jól fizető éttermi munkát biztosítanak számukra. 

Egyikük akkor még csak egy 5 éves kisfiú édesanyja volt...

A 2 fiatal nőt autóval vittek Bremerhaven-be és elvették azonnal az irataikat. Ezt követően napi szinten bedrogozva prostitúcióra kényszerítették őket egy erotikus szalonban. Mindezt olyan módon, hogy a szalon kirakatában állva kellett beinvitálniuk a járókelőket. A kliensektől egyenként 30-50 eurót kerestek, napi szinten ilyen módon pedig 700 és 1000 euró közti összegeket kerestek.

Közben megfigyelték őket az elkövetők és elvették a megkeresett összegeket. Ha gyengébb napok voltak, azaz kevesebb pénzt csináltak, akkor megverték őket. 

Egy idő után sikerült elszökniük mégpedig úgy, hogy a kirakat előtt, ahol tartózkodtak, megállt egy furgon, amely eltakarta őket a megfigyelőjüktől. Amíg nem látott rájuk, bementek, felöltöztek, majd elszöktek egy benzinkútra, ahol hívták a rendőrséget.

A hatóságok egy 24 éves és 48 éves szlovákiai férfit gyanusítanak emberkereskedelemmel. Négytől 10 évig terjedő szabadságvesztére ítélhetik őket, ha bebizonyosodik a bűnösségük, ugyanakkor nincsenek vizsgálati fogságban, szabadlábon védekezhetnek.

Szomorú látni, hogy még 2022-ben is megtörténhet ilyen eset, méghozzá lényegben a vendégek szeme előtt is akár. 

Azt nem tudom elképzelni, hogy 1 vendég sem vette észre, hogy a lányok bedrogozva dolgoznak minden nap és főleg azt,h ogy kényszerítve vannak. 

Ha tudomásotokra jut bármilyen gyanús eset, ami megalapozza a gyanút, hogy hasonló büncselekmény történik, azonnal jelentsétek az esetet a rendőrségen!