Svájci privát lakás magyar recepciósa mesél nekünk munkájáról, és feladatairól 

Anita a magyar recepciós segít nekünk megismerni mindennapjait, és próbálja elmesélni miből is áll az ő recepciós munkája.   

Svájc a privát lakások Mekkája, így számtalan recepciós munkával foglalkozó éli mindennapjait, és próbál élő hidat összehozni. Elmaradhatatlan minden magára valamit is adó privát lakásban egy tökéletes recepciós, aki egy tökéletes központi elem az erotikus munkában. A recepciós egy személyben testesíti meg a tulajdonost és egyben képviseli a tulajdonos érdekeit, és védi a hely becsületét, ugyanakkor az erotikus munkával foglalkozókat is képviseli, utoljára hagytam a vendégeket, kuncsaftokat akikkel ő veszi fel a kapcsolatot és próbál a kedvébe járni.

Minden munkában az elhatározás és talán a kezdet a legnehezebb

Egykor szerettem volna olyan munkát amivel sokat kereshetek, de mégsem dolgozom halálra magam... Mára sokat keresek mert megbecsülik a munkám, és ezzel együtt sokat is dolgozom, mert ezt csak így lehet.
Anita a privát lakásban lakik, mert három évvel ezelőtt úgy döntött, hogy kiköltözik Svájcba, és egyenlőre csak bérelni tudna saját lakást, amire jelenleg nincs is szüksége, mert munkája privát lakáshoz köti, így nem rendelkezik sok szabadidővel. Látszik rajta, hogy ez nem igazán keseríti meg, sőt inkább boldogan végzi, pörgős és egyáltalán nem problémamentes munkáját. Hiszen egymaga tartja a frontot a vendégek, a szexmunkások és a munkaadója között.
Az erotikus munkával való kapcsolatom Budapesten kezdődött egy erotikus masszázs stúdióba voltam recepciós, és ott tetszett meg az, hogy a tanult nyelveket tudom használni napi szinten sőt folyamatosan fejlődök is benne.
A recepciós lány anyanyelvi szinten beszél németül, angolul és persze a saját nyelvén magyarul. Elmondása szerint a legtöbbet a magyart használja ott ahol dolgozik, hiszen számos szexmunkás lány magyar, sőt néha azon kapja magát, hogy amikor vásárol szinte csak magyar beszédet hall. Talán a mostani munkája az amire fiatal korában gondolt, sőt talán túlszárnyalja az elképzelését is.
recepciós munka lányoknak

Mindenkinek megvan a saját álma

Tudom nehezen lehet elhinni, de számomra ez a munka tökéletes, pörgés van egész nap, csajos munkahely, dögös rucik, és hát igen én sem vagyok igazán prűd... Meg jól esik ha megkérdik tőlem, hogy engem választhatnak e... Ebből is tudom, hogy nekem itt helyem.
Anita igazán vonzó jelenség, nem kimondottan olyan hausdame, amit mindenki vár. Mosolyogva meséli az eseteket amikor a vendégek nem gondolják róla, hogy ő csak recepciós és nem szexmunkás. Talán ennek is köszönheti a munkasikerét, na és persze annak is, hogy kitartó, naponta fut vagy biciklizik és formába tartja magát. Mert a többi pontosan olyan amit a vendég elvár egy privát lakásban dolgozó recepcióstól, kifogástalan megjelenés, kulturált ruha, ápoltság.

A vendégekkel való kapcsolat a legfontosabb

Minden munkában és itt főleg a vendég az első, első alkalommal nehéz volt de mára sikerült elérnem azt, hogy az első beszélgetéskor szinte biztosan kitudom deríteni azt, hogy milyen, így sokkal könnyebb folytatnom a beszélgetést, és jobban is tudok ajánlani számára megfelelő lányt.
Anita elmondta nekünk, hogy a vendégeket öt kategóriába sorolja be, de van ahol a határ kicsit  elég kicsi ezért nehéz úgy leírnia a vendégeket, hogy ők biztosan ebbe vagy abba a kategóriába tartoznak. Ezzel egyébként is csak a munkáját könnyíti meg, hiszen hausdame feladatai közé tartozik, és talán erre kell szánni a legtöbb időt. A vendég megismerése rövid időn belül, meghatározó lépés a továbbiakat tekintve. Látni rajta, hogy a vendégek megelégedettsége az első, amit számos bejegyzés is alátámaszt amit a privát lakás weboldalán megmutat. Egy egy bejegyzésnél megáll és elmosolyodik, látni rajta, hogy vannak kellemes emlékei és vannak meghatározó vendégek akik ide is írtak pár kellemes sort róla.

Kapcsolat a szexmunkásokkal mi is kell hozzá?

Türelem, türelem, harmadszorra is türelem, és sorolhatnám a végtelenig. Megértem a lányokat, hiszen én is az vagyok, de hidd el, nem egyszerű, sőt nehéz...
Itt kicsit abbamarad a mondata, amint látszik rajta a lányok döntő többségével nem egyszerű együtt dolgozni, pedig az eddigiek alapján Anitán látszik, hogy ő mindent megtesz a szexmunkásokért. De elmondja végül, hogy sok lány azt gondolja, hogy itt csak úgy dől a pénz, de ez manapság nem így van, tenni is kell sokat azért, hogy egy vendég jól érezze magát. Persze van sok lány aki visszajárós, mert csak azt várják vissza aki belefér a hely elvárásaiba. Elmondása szerint jelenleg a erotikus munkások fele visszajárós. 

Mindennek az alapja a kapcsolat a vezetőséggel

Hát igen, szerintem az itt eltöltött több év mindent elmond arról, hogy mennyire vagyok alkalmas erre a munkára, és talán a munkaadómat is meggyőztem arról, hogy ez a munka pont megfelelő nekem...
Beszélgetésünk alkalmával a recepciós lány tényleg egy jelenség, és még talán senkit nem láttam így beszélni munkájáról, aki ilyen odaadással végi a munkáját. Munkája rendkívül összetett, mert a privát lakás egyéb munkái őt terhelik, egyfajta mindenesként.
recepciós munka privát lakásban

Az egyéniségnek legmegfelelőbb munka

Visszanézve a recepciósként eltöltött sok sok évet, úgy érzem szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek, mert szerintem én jól döntöttem... Az itt eltöltött évekről egy egész könyvet tudnék írni, de egyenlőre erre nincs időm...
Talán sokan szívesen elolvasnának egy olyan könyvet ami egy svájci privát lakásról, hiszen Európa számos országa közül az egyik Svájc ahol legális az erotikus munka, és így talán első kézből nyernénk bepillantást ebbe az erotikusan igencsak túlfűtött világba. Látva Anita hozzáállását ehhez a munkával, csak remélni tudjuk, hogy egyszer visszatér és Magyarországon folytatja a munkáját, persze ennek egyéb feltételei is vannak, ami nem rajta múlik. 

Te is jól kezeled az embereket és szívesen lennél recepciós?

Ehhez csak azt kell tenned, hogy jelentkezel a Red-life oldalon feladott recepciós ajánlatok egyikére, vagy ha többet szeretnél adni magadból a vendégeknek akkor jelentkezz az erotikus munka ajánlatok egyikére.