Sokan nem tudják a választ, hogy milyen képesítés kell recepciós munkához

- akár erotikus szalonban akár privát lakáson -

Biztosan te is belefutottál már rengeteg recepciós munka hirdetésbe a red-life oldalain, de eddig nem gondolkodtál el, hogy jelentkezz is rá. Pedig lehet, hogy te vagy a tökéletes jelölt! Recepciós és üzletvezető munkához kevesebb kell mint gondolnád, olvasd el a cikkünkben, hogy legközelebb ne szalaszd el a lehetőséget!

Nem a diplomák számán múlik a recepciós munka sikere

Akár gondoltad volna akár nem, semmiféle végzettség nem szükséges a reciseknek. Egyedül a nyelvtudás az, ami elengedhetetlen, így minél magasabb fokon beszéled az adott nyelvet - ha többet is az előny - annál sikeresebb leszel a munkakeresésben.

Míg Németországban elég a német nyelvtudás kevés angollal, addig Svájcban kellhet az olasz és francia is.

Egy jól beszélő recepciósért szó szerint küzdenek az erotikus munka tulajdonosok!

Itt természetesen nem az a lényeg, hogy a csillagos 5-ös voltál mindig németből írásban, hanem mennyire tudod az életben használni a nyelvet, mennyire mersz beszélni és tudsz jól kommunikálni. Egy alap szókincs bőven elég, ami pedig speciálisan a munkához kapcsolódik és még nem is ismernéd, azt majd idő közben megtanulod.

A legtöbb recis és üzletvezető egykor mind erotikus munkát végzett, így a szavak és kifejezések nagy részét már ismerik, úgyanúgy mint azt, hogy kell beszélni a vendégekkel ahhoz, hogy biztosan termint foglaljanak. A recepciósok dolga ugyanis általában a telefonok kezelése és terminek foglalása is

Ha ez nálad megvan, akkor már csak a személyiséged a kérdés, ugyanis mindenképp határozott kiállásra van szükség, nem a vendégek, hanem a lányok miatt. Amikor a tulajdonos nem tartózkodik az erotikus munkahelyen, akkor Te leszel az, aki koordinálja az ott dolgozókat, és felügyeli őket. 

Esetenként a hatóságokkal is te fogod tartani a kapcsolatot, amitől nem kell tartanod, minden legális külföldi üzlet esetében nagyon segítőkészek és barátságosak. Ha már nagyobb feladatkör is rád van bízva, akkor a munkavállalói papírokat és bejelentéseket is te töltöd ki, ami szintén nem atomfizika, így attól sem kell tartanod.

Tehát eddig összesítsünk, mire van szükséged egy alap erotikus munkahely esetén:

  • stabil nyelvtudás szóban és írásban
  • alap számítógép használat
  • határozott kiállás és igényes megjelenés
  • jó alkalmazkodó képesség

Így tehát ha ezek benned is megvannak, minden esélyed megvan arra, hogy recepciósként dolgozz, majd utána könnyedén lehetsz üzletvezető is, ha jól végzek a munkád.