Egy szokatlan szenvedély és a hozzákapcsolódó erotikus fotómodell munka

Az egyedülálló fehérnemű gyűjtő, egyfajta drogfüggősége Sydney-ből, aki több ezer fontot költ évente fehérneműre, és aki bemutatja legféltettebb darabjait erotikus fotómodellként.

Fehérnemű gyűjtés vagy függőség?

Ellie Hatfull fehérnemű gyűjtő aki bemutatja erotikus fotómodellként a gyűjteményét, ami mára mint egy 150 darabból áll. A fehérnemű gyűjteményben igazán egyedi, exkluzív darabok találhatók, amelyek között több egyedi darab is található. A fehérneműk nem csak komplett együttesekből, hanem külön lévő darabokból is áll (bugyi, melltartó, fűző, harisnyatartó stb). Az együttesek, és a különálló darabokat úgy próbálja össze válogatni, viselni, hogy a külön álló darabok beilleszkedjenek a szettekbe. Így akár kiegészített szettet is tud hordani, vagy egy nem egységes, de összeillő szettet visel.
Sokszor órákat állok a tükör előtt és válogatom a darabokat össze, hogy melyik melyikkel áll jó, ilyenkor a kifutón érzem magam modellként, vagy ha lefotózom magam akkor fotómodell lehetek.
Erotikus fotómodellként próbálgatja a darabokat, hogy a hétköznapi öltözködésbe betudja illeszteni. Szexinek és kívánatosnak érzi magát fehérneműben, mint sokan akik szeretik a szép és szexi fehérneműket. A sok csipke és egyéb szalagok, pántok, kötők egyáltalán nem riasztják el attól, hogy ilyeneket hordjon, a hétköznapi életében is.
erotikus fotómodell munka lányoknak

Munkahely és az extrém fehérneműk viselése

Imádom ezeket viselni munkahelyemen, mert ott egy irodai ruhatrendet kell követnem, és csak ezzel tudok egyediséget belevinni az öltözködésembe. Nálam az egyediség elsősorban érzékiséget, szexiséget jelent. Szeretem látni a fiúk arcát amikor azt fürkészik mi lapul a blúzom alatt... Így olyan vagyok minden nap mint egy utcára szabadult fehérnemű fotómodell.
Munkahelyének öltözködési kultúrája megköveteli a szürke, egyhangú öltözködést, csak ezzel tud színt vinni a minden napjaiba. Nem csoda, hogy erotikus fotómodellnek érzi magát bennük minden nap.
Egyszer történt olyan, hogy olyan merész együttest vettem fel, hogy a formája teljesen átsejlett a blúzomon, a főnök magához hivatott, hogy ilyen szexi ruhát ne viseljek, persze beleegyeztem de a következő nap újra hasonlót vettem fel...
A fehérnemű öltözködési határa Ellienek nagyon messze van a szokványostól. A szokványosnak mondható fehérneműi talán nincsenek is, vagy ha vannak azokat csak ritkán viseli.
fotómodell munka lányoknak

A mindennapi fehérnemű viselet, ami nem is mindennapi

A szín azért is fontos, mert a fehérneműim olyan anyagból vannak amit szívesen viselek.
A fehérneműk többsége selyemből és csipkéből áll, mert ez áll a legközelebb hozzá, de számos darab van egyéb anyagból is amelyek szintén kellemes viseletet biztosítanak. A fehérneműk az egyediség, szexiség legszebb darabjai, amelyekben a viselője minden nap erotikus fehérnemű fotómodellnek érzi, érezheti magát.
A fehérnemű gyűjtés olyan mint egy drogfüggőség soha nem fogok teljesen leállni vele...
Elliet a fehérneműk már kiskorában is lenyűgözték, de a gyűjtést csak idősebb korában kezdte el. A most 27 éves Ausztráliban élő lány nem csak megszállott fehérnemű gyűjtő, hanem egyfajta fehérnemű fotómodell is.
A fehérneműimben fotómodell vagyok, mintha a kifutón lennék egész nap, eszem ágában sincs megváltozni, szeretek ilyeneket hordani.
A fehérneműiben jól érzi magát, és nem véletlen, hogy ezt a hobbit választotta magának. Sajnos elég kevesen vannak akik elismerik, hogy sokszor a szenvedélyes hobbijuk vezeti őket a mindennapokban, és minden nap modellek lehetnek, egyfajta sztárok, akik így tudják megvalósítani az álmaikat. Persze Ellie nem csak a mindennapokban szenvedélyes, hanem az erre a célra létrehozott közösségi oldalán is, ahol a gyűjteményét képező fehérneműkben pózol.
fotómodell munka

A szenvedélyes fehérnemű gyűjtő, és az erotikus fotók

A szenvedélyem olyan nagymértékű lett a szexi fehérneműk iránt, hogy fotókat osztok meg arról, hogy miként viselem, és megpróbálok minél szexibb fotómodell lenni.
A nő hóborja olyan nagy mértékű, hogy a közösségi oldalán osztja meg a képeket arról, hogy hogy állnak neki az imádott fehérneműi. Egyenesen szexi modellként hordja a fehérneműket, amik sokszor sokat sejtetnek az alakjából, valamint néha igen keveset takarnak a testéből. Mint mondja többen kérték, hogy webkamera modellként is bemutathatná a gyűjteményét, de egyenlőre ezt még nem tervezi.
Szeretném, ha nekem lenne a legizgatóbb és legnagyobb fehérnemű kollekcióm, amit hordok is.
Számára nem a gyűjtés az első, hanem a fehérneműk viselése, mert így fehérnemű fotómodell lehet minden nap, még akkor is, ha munkájában a szürke ruházata takarja a szexi fehérneműket.

Szeretnél te is erotikus fotómodell vagy pornó színésznő lenni?

Válasz magadnak erotikus munkát, és tedd meg az első lépést, jelentkezz a Red-life oldalon.