Kelemen Annára szeretne hasonlítani szex munkás srác

"Gyermekkorom óta rajongok Kelemen Annáért. Számomra ő a legnagyobb magyar idol. Nagyon becsülöm azért, hogy vállalta a mai Magyarországon azt, amivel foglalkozik..."
Takács "Gagastar" Milán, aki erotikus munkával is keresi kenyerét, legféltettebb vágya, hogy úgy nézzen ki mint példaképe Kelemen Anna. Milan akit mostanában Tina néven szólítanak elmondta, hogy prostituáltként dolgozik és abból él. Elmondása szerint már belsőleg nagyban hasonlít a legnagyobb magyar idolra, Kelemen Annára itt az ideje, hogy külsőleg is hasonuljon hozzá. 
"Már fiúként is rá akartam hasonlítani, miatta szőkíttettem ki a hajam. Nagyon intelligens nőnek tartom..."
Gagastar egy magyar közösségi média sztár, aki nem titkolja miből is valójában. A prostituált fiú külsejében egyre több jel mutatkozik meg abban, hogy imádott celebjére hasonlítson.  Először szőkítette a haját, majd gesztusait, mimikáját utánozva pózol és oszt meg magáról selfie-t közösségi oldalain. 
erotikus munkák magyarországon
"Hasonlítunk abban, hogy mindketten egyfajta szőkenő-szerepet játszunk, holott több eszünk van annál, mint amit mutatunk..."
A külsőben lévő szőkenő-szerep már megvan, a hasonulás jelei tényleg láthatók. A belső jegyek hasonulása is elkezdődött, ami a közösségi média provokálásában is megmutatkozik. A nagy ugrás még várat magára, ugyanis az igazán áttörő hasonuláshoz plasztikai műtétekre van szükség. A szexmunkás fiú elmondása szerint örömmel vállalja ezeket is, hogy teljesen Kelemen Anna klón lehessen.
"Mindketten imádunk szórakoztatni, és megmutatni azt, amink van..."
Az elmondások alapján ez valóban, így van, sőt a médiában megjelenő posztok, képek alapján megerősíthető. De kapcsolataikat is mindketten az interneten keresik, és ott találják meg a támogatóikat is.
erotikus munka fiúknak
„Mióta nőnek öltözöm, több lehetőségem akad, sőt több hódolóm is lett, mint idáig volt. Szeretném másfél éven belül a melleimet és a számat is megcsináltatni. Ezen kívül már a nemátalakító műtéten is elgondolkoztam..."
A "Gagastar" elárulta, hogy minél jobban hasonlít Kelemen Annára, annál jobban szükségét érzi a plasztikai műtéteknek is bátran kés alá feküdne. A szexmunkás fiú elmondása szerint a gondolatok már megvannak az átalakulás a közel jövőben várható.
erotikus munka lányoknak

A prostituált fiú állításaira és képeire Kelemen Anna a következőt reagálta:

"Örömömre szolgál, hogy példakép lehetek egy fiatal számára. Megtisztelő, hogy egyesek idolként tekintenek rám, ez minden embernek jólesik. Köszönöm szépen!"
Várjuk mi is a hír folytatását, sikerül a Kelemen Annává válás, az erotikus munkával foglalkozó fiúnak? A Red-life oldalain akkor is találsz számodra megfelelő erotikus munkát ha nem úgy nézel ki mint Kelemen Anna :)