Gweneth Lee lábfétis erotikus munkája, és egy különleges masszázs munka

A lábimádók köre egyre bővül, és olyan lábak mint Gweneth Leenek van, amit előszeretettel fotóz, és oszt meg közösségi oldalán sok követőt vonz.

Csak egy kattintás és egy jön egy új követő

A 49 éves domina egy új erotikus munkával foglalkozik amiben már a telefonjának a kamerája vesz részt elsősorban. Gweneth Lee nem tesz egyebet mint képeket készít a lábairól, és azt az erre a célra létrehozott közösségi oldalon megosztja. A követők imádják a lábát, és várják mikor készít új képet a lábairól. A lábairól készített képekkel nagyon jól keres, és egyéb ajándékokra is szert tesz, így sokszor kap erotikus masszázst ajándékba.

A lányok lábai és az erotika

Egy tanulmány szerint: A férfiak több mint 60 százaléka nyáron nem a nők arcát vagy a melleit nézi meg amikor szembe jönnek vele, hanem a lábait térd alatt.  
A lányok zöme a lábaik kényeztetését nem egyszerűen csak kellemesnek, hanem egyfajta erogén zónának is tekinti, ezért különös figyelmet szentelnek a lábaiknak. Az erotikus munkával foglalkozók körében, kifejezetten fontosak a szépen ápolt lábak, és persze esztétikusan kifestett körmök, hiszen ők általában magassarkúban vannak ezért kifejezetten esztétikus lábakra van szükségük.
erotikus munka lányoknak

A részmunkaidős domina és a második erotikus munkája

Utazó szeretőként napozgattam a medencék vagy a tengerpartokon, és sokszor lefotóztam a lábamat amit egyszer megosztottam...
Gweneth dominaként dolgozik napjainkban is, és ez mellett jött az ötlete ami nem egyedi, viszont nála egy érdekes módon alakult ki. Mint mondja szexmunkásként dolgozott és sok esetben a klienseivel együtt, vagy éppen a hátérben utazott oda ahol nyaraltak. Az utazásait a kliensei fizették.
Az egész világot szinte körbejártam, és nem is én fizettem...
Mint mondja nulla költségből egy kis erotikus munkáért, és látta a világ talán legszebb részeit, ahova csak eljutott mindig szakított időd pihenésre, napozásra vagy kikapcsolódásra, és sokszor készített képet a telefonjával a lábairól amit egyszer megosztott a közösségi oldalán, amire rengeteg elismerő értékelés érkezett. Gondolt egyet készített egy külön oldalt lábairól készült fotóknak és kezdte megosztani.

2500$ havonta a lábairól készített képekért, és egyéb juttatások

Egy kedves kliensem, aki egy borszakértő kimondottan nekem palackoztat borokat, amik néha 500$-tól is többet érnek.
A fotók jó bevételnek bizonyultak, de itt nem volt már megállás. A kommentelők között volt aki felajánlott neki egy erotikus masszázst. Igen ez egy érdekes masszázs munka, ahol a kliens fizet azért, hogy megmasszírozza a domina lábát. Aminek Gweneth nem is olcsó tarifát 300$ kér, és kap. Mindezek mellett akadnak ügyfelek akik csak egy simogatásért is ajándékkal halmozzák el a dominát, így volt aki egy luxus hétvégét adott neki teljes ellátással egy öt csillagos wellnes szállodába.
masszázs munka lányoknak

A lábfétis egyre több rajongót vonz Gweneth táborába

Nyalogatják, és imádnak játszani vele.
A kliensei zöme jól szituált orvos, sebész, bankár vagy üzletember akik zöme erőteljesen vonzódik Gweneth lábai után, és mindegyik az egyedi kép mellé szeretne egy egy erotikus masszázst is adni. A masszázs lista több hónapra előre be van táblázva, ami nem csak a sok rajongó hanem a rész munkaidőben dominaként dolgozó erotikus munkás ideje jó részét leköti.

A titkok, amiért ilyen szépek a lábai

Gweneth szerint: 
> Naponta két három liter vizet kell meginni, ami miatt szépen hidratált lábak lesznek.
> Sok halat fogyasztok a halolaj miatt, ami hidratálja a lábbőrt.
> Akupunktúra segít abban, hogy a lábaim sokáig szépek legyenek.
A követői kérésére sok olyan fotót készít ahol megérik őt, hogy miben fotózza le és milyen szinűre fesse ki a körmét, amit természetesen privát értékesít. De legtöbben, mint ahogy a lábáról készített képen is a piros körömlakkot kérik tőle.
Mindenkinek megvan mit szeret, és jó sokan az én lábamat szeretik...
Gweneth csak megadja amit kérnek tőle, és még jól is keres vele.

Neked is szép lábaid vannak, és szeretnél sokat keresni?

Jelentkezz a Red-life oldalon erotikus munkára és tapasztald meg milyen sokat lehet keresni erotikus munkával.