Vajon a szexmunkásoknak sikerül betartani az újévi fogalmaikat?

Sokan azt vallják, hogy új év, új remények egy biztos szinte mindenki tesz fogadalmat, kimondva vagy sem, de megpróbál valamin változtatni.

A második napot azaz január 2.-át túlélte az a bizonyos újévi fogadalom?

A kudarcról sok esetben az erotikus munkával foglalkozók tehetnek, hiszen nekik nem titkolt vágyuk az, hogy többet keressenek mint az elmúlt évben. Akadnak olyanok akik ettől sokkal merészebb álmot szeretnének megvalósítani így sokakat olyan dolog hajt mint a luxus autó vagy lakás, de ettől is vannak merészebb álmok amiért már sokat kell tenni, és egyéb lemondásokkal vagy nagyobb áldozattal jár.
Viszont ahhoz, hogy többet keresnek ahhoz mindenkinek többet kell, kellene tenni. Kicsit sem meglepő, hogy ők az elmúlt év végi hajtásából egy év eleji hajtásba kerülnek. Viszont fontos lenne pár dologgal elősegíteni a fogadalmat. Bár ugyan elmúltak január első napjai, sőt hetei is így más sokan feladták, vagy gondolkodnak a fogadalom feladásán azok várjanak még, a blogot végigolvasva lehet kapnak új ötletet, vagy ötleteket arra, hogy mégis megtudják valósítani a fogadalmukat. Ha meg valaki már feladta az tegye el ezeket a tanácsokat a következő újévi fogadalomra, vagy próbálja meg újra.

Mit lehet tenni, hogy sikeresebbek legyünk az erotikus munkák terén?

Szexmunkásként vannak apró lehetőségek arra, hogy bevételeinket fokozni, növelni lehessen. Erre tökéletes a januári hónap, hiszen ilyenkor talán több idő jut arra, hogy erotikus portfóliót, vagy éppen erotikus hirdetéseinket átnézzük frissítsük, de nézzük bővebben:

Első lépés a januári megújulás 

Az elsődleges lépések a legfontosabbak, de mik is ezek...
Arról már nem is beszéltünk, hogy az erotikus munka világában talán az egyik legfontosabb, vagy lehet, hogy ez a legfontosabb a januári megújulás, ez alatt nem azt érjük, hogy többet áldozzunk magunkra. Mindenkinek megvannak a korlátai, és vannak előnyei, sokaknak elég egy kis mozgás, vagy éppen konditeremben való pár óra edzés, és van aki azért, hogy a céljait megvalósítsa többet hajlandó áldozni, esetleg egy jól megválasztott plasztikai műtét, egy kis plusz oda, innen egy kis mínusz és máris sokkal magasabb árakon dolgozhatunk. Egy biztos a januári titkos fogadalom amit szinte minden erotikus munkából élő lány titkon elhatároz a kevesebb csoki és a több mozgás.
szexmunka lányoknak

A legfontosabb a jól átgondolt profil

Számos esetben itt dől el minden, hiszen egy rosszul átgondolt, nem elég adatot tartalmazó erotikus munka profil, csak fél profil ami nem sok, sőt kevés. Talán ezzel kellene kezdeni mindenkinek, és azzal, hogy a profilt töltsük ki teljesen a lehető legnagyobb részletességgel, hogy jó ajánlatot kapjunk. Hiszen valljuk be azzal, hogy a profil jól átgondolt és 100 százalékban kitöltött máris egy pluszt jelent a munkaadók szemében.

Egy erotikus munka kereső hirdetés nem árt...

Nem elég munkát keresni, ahhoz, hogy esetleg egy kiemelkedő ajánlatot kapjunk elég feladni egy hirdetést! Ha eddig még nem adtál fel, akkor pont itt az ideje annak, hogy a jobb helyek téged keressenek meg egy jó ajánlattal. Tévhit az, hogy az erotikus munkaajánlók csak és kizárólag hirdetnek, sok esetben egy egy jól átgondolt és kellően megfogalmazott szexmunkás által feladott hirdetést is előszeretettel elolvasnak és számos esetben munkaajánlatot is tesznek. Ehhez bizony az kell, hogy legyen feladott hirdetés, ha nem tetted meg itt az idő.
Ha van feladott hirdetés akkor nézzük át részletesen, hogy mivel lehetne vonzóbbá tenni, de mindenféleképpen újítsuk meg, és lehetőségeink szerint emeljük ki, hiszen ez a legfontosabb, hiszen ami szem előtt van azt többen nézik, és ezzel jobb ajánlatot is kaphatunk.

A profilhoz és a hirdetéshez fontos a jó kép

Igen talán itt jön be újra az első lépés a legjobban... A megújulás...
Van egy jól és átgondoltan kitöltött profilunk akkor rajta koronázzuk meg, ebben az esetben egy tökéletes kép nem hiányozhat a profilunkból, ami figyelemfelkeltő és mindenki megnézi. Ezután ne is hagyjuk abba a képek feltöltést hiszen ha már feladunk, vagy feladunk egy hirdetést itt az ideje, hogy frissítsük a képeket magunkról. Ehhez nem kell sok esetben fotós, hiszen mára olyan mobilkorszakot élünk, hogy minden valamirevaló mobillal lehet jó minőségű képet készíteni, számos esetben a munkaadók kérnek is egy friss selfie képet. Ettől függetlenül igen is szükség van profi képre is.

Ha már képek, akkor kell egy új portfólió

Az erotikus munkát végzőknek szükség van egy tökéletes portfólióra. Itt kicsit álljunk meg ugyanis a fotoshop nem megoldás mindenre! Ezért fontos, hogy portfólió tükrözze a valóságot, mert ez mind a munkaadónak mind pedig az erotikus munka vállalónak is fontos.

A profilunkhoz tartozó email cím ellenőrzése

Sokan nem szánnak elég időd arra, hogy az email fiókjukat naprakészen tartsák. itt az idő arra, hogy ellenőrizzük le, és tegyük rendbe. Állítsuk be úgy, hogy számunkra a fontos levelek kerüljenek előre, a spamek és egyéb levelezésünknek készítsünk új mappát, és a továbbiakban gyűjtsük össze. Ilyenkor sok esetben előkerül olyan levél is ami számunkra fontos lehet, de vegyük figyelembe, hogy esetleg már érvényét vesztette.
erotikus munka lányoknak

Akkor jöhet az igazán nagy meló...

Ilyenkor nem szabad megpihenni, hiszen miután rendbe tettünk magunk körül mindent, ami az erotikus munkakeresésünket előreviheti, itt az idő a valódi keresésre is. Ne csak várjuk azt, hogy minket találjanak meg ajánlatokkal, hanem igenis mindezek birtokában, már jobb esélyekkel kezdhetünk bele az erotikus munkakeresésbe.
Új év, új elhatározás, nézzük meg mik az év első ajánlatai, hiszen egy jó kezdet mindennek a kezdete...
Itt az idő, hogy olyan szexmunka ajánlatokat keress, ahol a munkaadó is igényes arra, amiket már te is magad mögött tudsz. Igényes hirdetés, tökéletes profil, profi hirdetés és főleg ha szánt rá ő is és kiemelte máris nyerőbb lehet mint a "kérdezz és válaszolok" hirdető... 
A döntés a te kezedben van, itt már fontos az, hogy megfelelő hátérrel rendelkezel az erotikus munkához, ezért ne érd be kevesebbel, várd el ezt te is munkaadódtól!
A Red-life csapatának nem titkolt célja, hogy a munkakeresőink számára ellenőrzött, biztonságos és valós erotikus munka ajánlatokat kínáljunk!
Keress te is erotikus munkát a Red-life oldalon biztonságba, hogy még jobb éved legyen.