A szexmunka és erotikus munka új világa:

Egy szőkét kérek nagy kék szemekkel, és legyen 7 centivel nagyobb cicije.

Számtalan Hollywood-i sikerfilmben megjelenő robotlányok utódai, a sok-sok szilikonnal épített erotikus munkára fogható, szexrobotok.
Nemrégiben nyílt meg Budapest első szexbaba bordélyháza, ahol 4 szexmunkás robotbaba várja a kuncsaftokat. Európa több országában már sikert sikerre halmoztak a szexbabák. A külföldi tapasztalatok szerint 2-3 napot várni kell a sok előjegyzés miatt, hogy kipróbálhassuk. Németország első "Sexpuppen-Bordell"-je Dortmundban nyílt meg, és a tulajdonos mára 11 babát foglalkoztat.
A Budapesti szexbabákkal való együttlétet előre egyeztetni kell és előre egyeztethetőek a kérések is. Kérhetjük, hogy melyik szobában és milyen pózban várjon minket a kínálatban szereplő "lány", milyen kis ruha legyen rajta, meleg legyen a teste, de kívánságra akár extrém kéréseket is teljesítenek.
erotikus munka, szexmunka robot babákkal

A lányok kiskorukban, a fiúk nagy korukban babáznak 

Kérek 2 feketét és kérek 1 pohár italt...
Lehet kicsit mosolyogtató a kérés, de vannak olyan vendégek akik nem elégszenek meg egy szexbabával, hanem 2 vagy több babát is lefoglalnak. A megnyitást követően folyamatosan nő a kuncsaftok száma, sorra érkeznek a fiatalabb és az öregebb korosztályból is.

Sőt van akit megvárnak az autóban... 

Az erotikus munkával fogalakozó lányok egyes országokban már tüntetnek is a szexbabák és a robotbordélyok ellen.
A babák nem rendelkeznek mesterséges intelligenciával de annál több szilikont tartalmaznak, karcsúak, törékenyek, gömbölyű formákkal, dús hajjal és bájos arccal rendelkeznek. Méreteiket tekintve pedig van köztük a tökéletes: 60-90-60-as méretekkel rendelkező de természetesen ezek is változtathatók persze korlátozottan. Ezek után talán nem meglepő a hatalmas sikerük...  
bordélyház robot prostituáltakkal

A szakértők szerint, egyenlőre nem tudni, hogy hova vezet a szexbaba őrület és mi lesz az erotikus munkával.

Egyes információk szerint az szexbaba bordélyház őrület tovább fokozódik. Egy Ázsiai szexbabagyártó cég, új típust dob a piacra, amihez rendelhető lesz plus size külső, 180 cm magasság vagy éppen előre programozott személyiség is. Ugyanez a babagyártó cég a dolgozóit egy-egy szexbabával jutalmazta az év végén.
Érdemes továbbra is figyelemmel kísérni blogunkat, mert hamarosan a új bejegyzés várható a szexbabákkal kapcsolatosan és keress erotikus munkákat mihamarabb, míg nem veszik át az uralmat a babák:)