A legénybúcsúk elmaradhatatlan kelléke egy ütős sztriptíztánc

"nem kell hozzá más csak egy dögös sztriptíztáncos, ami ott történik az ott is marad..."
Nyár van nyár, dübörög az esküvő szezon, a sztriptíz táncos munkával foglalkozóknak ez a csúcsszezon. Magyarországon az esküvőket általában július és augusztus hónapra tervezik azok akik kezdenek megállapodni. De mielőtt a kimondanák az "igen-t" még egy utolsó, pörgős buli veszi kezdetét. Az ünneplésben valamit nagyon ünnepelnek amiben nagyon aktív részese van a sztriptíz táncosnak. Pontosan azért, mert (ideális esetben) ez egyszeri alkalom, és soha meg nem ismételhető. A fiúk úgymond itt búcsút vesznek a szabadságuktól, de azért még egyszer egy utolsó buliba részt vesznek.
"A legénybúcsú szokás az ókori Spártából ered, és célja a gonosz, ártó szellemek elűzése volt. Harcostársak, barátok jöttek össze, és a vőlegényt nagy zaj kíséretében búcsúztatták. Törtek, zúztak, és szüzekkel üzekedtek."
Ha megnézzük napjainkban is pontosan ez történik, annyi változott, hogy a szüzeket táncoslányok váltották le. Sztriptíz tánc és az öltánc a legnagyobb fegyverük. Hogy pontosan mennyi összefüggés vonható a 2500 évvel ezelőtti idő és napjaink között nem lehet tudni, egy biztos a sztriptíz táncoslány öltáncával tovább fokozza az egyébként is kellően nagy parázshangulatot. A legénybúcsú nem sokat változott az elmúlt évtizedekben. Megdöbbentő, de úgy látszik, hogy a szabad, kötetlen élet elbúcsúztatásában a legnagyobb szerepet a sztriptíz táncos erotikus munkája kapja, hiszen mint minden buliban a szórakozásé a főszerep, és egy fiú társaságban nem meglepő az, hogy ezt egy sztriptíz lány kapja.
sztriptíz táncos munka lányoknak

A táncoslányoké a legnagyobb szerep...

A legénybúcsúk alkalmával, a bulizásé a legnagyobb szerep, sőt talán kötelező is, amiben aktív szerepet játszanak a táncos lányok. A bulik döntő többségét manapság a szeparékba szervezik. Erről itt írtunk részletesebben. A legénybúcsúkon manapság nem csak egy hanem több lány is részt vesz. A sztriptíz táncos lányt, lányokat szinte mindenki várja, hiszen manapság elengedhetetlen kelléke egy jól megszervezett legénybúcsúnak. Így a fiúk "utolsó napját" belengi a fülledt erotika.

A lánybúcsú

Mai rohanó világunkban a lányok is rendeznek lánybúcsút. A lányok szokása sokkal újabb keletű az 1960-as évekre tehető. A lányoknak az erotikus műsort természetesen fiúk szolgáltatják chippendale show keretében. 

Gyorsan jön az utolsó éjszaka

Az éjszaka közeledtével, az éjszakai bárok, mulatók várják a férjjelölteket egy utolsó megmérettetésre. Általában extrém fordulattal folytatódik az este:
Hirtelen probléma adódik a vőlegény körül, valaki hozzábilincseli a pulthoz, a kulcs eltűnik, és a persze az ijedtség után érkező sztriptízlányok műsora.

Majd jöhet a hajnalig tartó bulizás az exkluzív klubokban.

táncos munka lányoknak

De miért is kell a sztriptíz?

Először is nem kell, de hát valljuk be, az erotikus munka ebben a részében tevékenykedők csúcsforgalmat bonyolítanak le az év ezen szakaszában, köszönhetően a legénybúcsúknak. A sztriptíz táncosok szimbólumokká nőtték ki magukat egy sikeres legénybúcsúban. Egyszerre jelentik a jövőben már tilosnak számító idegen nő elcsábítását, és a szexmunkások által kínált örömöket. 
"A vonagló, pucér női test azt jelképezi, hogy: Barátom, ez az utolsó szabad éjszakád..."
Annyi biztos, hogy a legénybúcsún a sztriptíz táncoslányok részvétele kötelező, mert a következő napon valami megváltozik. 

Elég a nézelődés? 

Bátran kijelenthetjük, hogy mára a legénybúcsú hozzátartozik az esküvőhöz minimum annyira mint a gyűrű. Viszont az átmulatott éjszaka után, ami erősen túlfűtött erotikával, átveszik a szerepet az erotikus munkával foglalkozó örömlányok, vagy csak pihenés következik... Talán ezt meghagyjuk a fiúk döntésének.
Ha tetszett a bejegyzésünk, és szeretnél hasonlóan érdekes témákról olvasni, akkor kövesd nyomon blog írásainkat és ha erotikus munka érdekel keress számodra megfelelőt az erotikus munka hirdetéseink között.