Szabályok még a budapesti támogatót keresek randikon is vannak, mutatjuk melyek ezek

A budapesti kötöttségek nélküli randizás ideális módja annak, hogy nyomás és ígéretek nélkül ismerkedj meg új támogatókkal, de kell néhány szabály arra, hogy minden a legtökéletesebben menjen, és biztosan találj magadnak sugardaddyt még Budapesten is. A támogatót keresek randik, ismerkedéseknek nem kell feltétlen az ágyban végződnie, ha a résztvevők, a támogatót keresők, és az ő támogatójuk ezt nem szeretnék. A sugarkapcsolatból pont annyinak kell kisülnie, mint amennyit a résztvevők szeretnének, vagy hozzátesznek a kapcsolat sikeréhez.

A szabályok amelyekkel biztosan tudsz hosszútávra támogatót keresni a következők:

1. Az élet bonyolult, ezért NE bonyolítsd túl a dolgokat

A sugarbabyk élete, a kötöttségek nélkül nincs randizás de mégis jobb lenne, ha nem lenne kötöttség. Az alap szabály az, hogy: 

Tisztában legyél azzal, miért is mentél bele az egészbe...

Ha a sugardaddy megszállottjává válsz, lehet, hogy a támogatót kapcsolatok nem neked valók. Ezért NE bonyolítsd túl a dolgokat és tanuld meg élvezni a pillanatot, és kihasználni a sugarkapcsolat minden pillanatát!

Ezért tartd be a következőket:

  • A legjobb, ha egyszerre egy dologra fókuszálsz.
  • Érezd jól magad a kapcsolat minden egyes percében.
  • Ha egyszerre csak egy dolgot keresel a kapcsolatba akkor nagyobb valószínűséggel megtalálod, ezért a hosszú listákat felejtsd el!
  • Az egyszerűbb dolgok sokkal kevésbé fognak hirtelen összeomlani...

támogatót keresek budapesten

2. A saját korlátok fontosak, de itt most NE állíts fel önkényes korlátokat a sugarkapcsolatban

Ne feledd nem kell leragadnod egy támogatónál, változatosan tarthatod a kapcsolatokat több támogatóval, sugardaddyvel.

Valamint használd ki a lehetősséget és próbálj ki akár több támogató kapcsolatot. Az új támogató kapcsolatok, mindig új lehetőséget hordoznak ezt ne feledd el. Ha van támogató zsánered, próbál meg kísérletezni egy kicsit és nézz körül, hogy milyen lehetőségek vannak előtted. Ha nem működik a kapcsolat, akkor nem kell erőltetni, bármikor meggondolhatod magad, és változtathatsz a kapcsolaton. Van lehetőséged új támogatót keresni!

test

Budapesti life, avagy a 3 sugarbaby felhőtlen mindennapjai az év végéhez közeledve

A sugarbaby lét egyre népszerűbb a magyar fővárosban Budapesten és a vidéki

2019-11-21  EROTIKUS MUNKA BLOG

3. Szabj határokat a támogató kapcsolatban, de nem kell túl közelieket

Azzal, hogy elkerülöd a határokat, vagy kibővíted a határokat nem jelenti azt, hogy minden elfogadsz mindent úgy, ahogy van, sőt ellenkezőleg... Ezért tudnod kell:

Hol vannak a határaid és mi az, ami kényelmes számodra a támogató kapcsolatban.

Ne feledd, ha nem akarsz, vagy nem szeretnél, nem kell találkoznod egynél többször egy emberrel, bár akkor inkább ez erotikus munkának tekinthető, vagy escort munkának, még Budapesten is, mintsem támogató kapcsolatnak. Ne feledd:

A második tali, randi vagy Diner Date már támogató kapcsolat, vagy sugárkapcsolatnak is nevezhető...

Ha nem érzed jól magad vele, vess véget a kapcsolatnak, mert a sugarkapcsolatban: 

Csak annyit kell tenni, hogy mindkét fél megkapja amit szeretne, és nem többet...

Ezért próbáld meg tisztázni magadban már az elején, hogy mit szeretnél ettől a kapcsolattól, és miért is keresel támogatót.

4. Lazíts, hogy minden tökéletesen és gördülékenyen menjen

A sugar randi lényege, hogy érezd jól magad, és a sugardady is jól érezze magát....

Ehhez pedig engedned kell, hogy megtörténjen, lazíts! Minél előbb átadod magad az élvezetnek, annál több sikeres randid lesz.

Ezt azt is jelenti, hogy haladsz az árral, és nem úszol vele szembe, jó értelembe vegyél fel mindent az sokat segít. Ezért legyél tisztában a határaiddal és ne aggódj, ha a sugar randid nem úgy alakul, ahogy eltervezted, ettől még sok esetben kapsz támogatást. Ha nem azt kapod, amire számítottál, még kaphasz a többi randi alkalmával, hiszen esélyed van még bőven.

sugarbaby támogatót keres budapesten

5. Támassz elérhető elvárásokat mind magad mind pedig a támogatóval szemben

Ha önkényes és túl magas célokat tűzöl ki magad elé, csalódni fogsz...

Ha megpróbálod rákényszeríteni az akaratodat a sugardaddyre, hogy elérd a célodat, biztosan az ellenkezőjét fogod elérni. Van lehetőséged újabb támogatót keresni. Próbálj meg emlékezni rá, miért mentél bele a támogató kapcsolatba, hogy jól szórakozz valakivel és sok támogatásban részesülj, se többet, sem pedig kevesebbet. Ha azt a célt tűzöd ki magad elé, hogy:

A sugarkapcsolatban jól érzed magad nem fogsz csalódni semmiben...

Ami egyébként meg is történhet, sőt meg is fog történni, hiszen sokkal nagyobb esélyed van a sikerre úgy, hogy elérhető elvárásokat kell csak teljesítened.

Gyere csatlakozz te is Red-Life.net közösségéhez, aminek jelen pillanatban 67199 számú tagja van, és keress az erotikus munka apró hirdetések között amiből jelenleg 2874 darab van, vagy adj fel új hirdetést a támogatót keresek rovatba, és randizz akár már ma este, és éld úgy az életed ahogy mindig is szeretted volna, hiszen a sugarlét rád is vár.