Hiába a milliók, ha szexmunkásként rossz példát mutathat a saját gyerekének!

A mai világban szexmunkásként, vagy akár csak sztriptíztáncosnőként dolgozni még mindig nem túl elfogadott tevékenység, sőt megtörténhet hogy mások elítélik azt, aki táncos vagy erotikus munkából él. 

A mára már 32 éves Chelsea F. egy látszólag hétköznap anyuka, akiről kevesen gondolnánk, hogy hosszabb időn keresztül sztriptíztáncosnőként kereste a kenyerét, azaz táncos munkát végzett. Kicsit bántja, hogy fia osztálytársának szülei elítélik ezért, de valószínűleg könnyen túl tud lépni a mindennapos rosszakarókon, hiszen bankszámlájának végösszege nagyon sok nullát tartalmaz.

A szexmunkás anyuka 18 évesen vállalt legelőször felnőtt munkát. Akkor kényszerből tette, hogy egyetemi tanulmányait fedezni tudja belőle! Azóta saját erejéből kisebb vagyonra tett szert!

Már nincs rászorulva, hogy szexmunkásként férfiak előtt vetkőzzön pénzért!

Saját vállalkozásában egy fizetős weboldalt hozott létre ahol bevállalós hölgyek pénzért árulják erotikus fotóikat, videóikat a követőik számára (ahogyan az onlyfans-on is)!

Még 30 éves sem volt mikor milliomossá vált, mára már egy 6 szobás luxuslakásban él fiáva, a garázsban egy Lamborghinivel, ékszereinek összétéke pedig mintegy 24 millió forintra becsülhető!

Nemrég találkoztam egy iskolai tanárommal, aki szerint már gyerekként is egy kis kurva voltam.

"Én akkoriban sem éreztem, hogy ennyire rossz lett volna a helyzet. Azt viszont a tanárnő is elismerte, hogy okos voltam, csak azt nem tudta elfogadni, hogy már 14 éves koromban topless modell akartam lenni” - ismerte el Chelsea.

Sajnos, a szexmunkásokat még mindig rengeteg előítélet övezi!

A többi anyuka elsősorban azért támadja, mert véleményük szerint rossz példát mutat a fiának, akit Lamborghinivel hord iskolába. De Chelsea már megtanulta kezelni ezeket a dolgokat. Tett amit tett de a történtek ellenére szinte semmi sem tudja elrontani a boldogságát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

CHELSEA FERGUSON (@chelseafergo) által megosztott bejegyzés