De mi is pontosan az a gogo táncos munka?

Mint minden szakmában itt is van néhány szabály amit érdemes megfogadni, ha valaki hosszútávon és sikeresen akar erotikus táncos munkát végezni.

Az éjszakai élet aktív részesei a gogo táncosok. Többnyire éjszakai mulatókban, bárokban, discokban, night clubokban találkozhatunk velük. A műfaj lényege a kötetlenség, ezért nincs rúd vagy egyéb kiegészítők. A lányok tulajdonképpen a szórakozóhely hangulatát kell, hogy fokozzák. És a közhiedelemmel ellentétben nem vetkőznek, egy top, miniszoknya, vagy rövid sort esetleg tematikus kosztüm a fellépőruhájuk. A jobb helyeken hozzájuk sem lehet érni. A minimum életkor, ha valaki hivatásszerűen táncos munkát szeretne végezni 18 év.

Bár nagyon jól hangzik, hogy az ember táncolhat egész éjjel, és ezért még fizetnek is, vannak árnyoldalai is ennek a szakmának is. De minek nincs?

Vannak profi lányok akik művészi szintre tudják és akarják fejleszteni a tudásukat, és nem engednek a férfiak, a drog, pénz, az ital stb. csábításának. Sok lányt viszont bedarál az éjszaka, tehát tudnia kell mindenkinek egész pontosan, aki az erotikus munka e műfaját választja, hogy nála hol a határ.

Egy gogo táncos általában blokkokban táncol, 20 perc műsort, egy kis szünet követ, majd megint 20 perc tánc és ez kb 3 alkalmat jelent egy éjszaka alatt. Éppen ezért kezdőknek egy tanács, nem érdemes túl sokáig túl nagy energiával táncolni, mert a gogo táncosnak arra is figyelnie kell, hogy hogy néz ki. És az nem túl szexi ha elkenődött sminkkel, izzadtan mész le a színpadról.

Tapasztalt gogo táncosok nem ajánlják senkinek, hogy igyon munka közben, sok helyen nem is engedélyezik, ugyanis sokkal inkább ki vannak téve támadásnak az ittas lányok, illetve mivel nincsenek 100 %-ban maguknál, hamarabb mondanak igent egy olyan ajánlatra, amire amúgy józanul nem. Sok kellemetlen dolog történhet, ha valaki részeg.

A kinézetről

Egy gogo táncostól maximálisan elvárás a csinos külső, megfelelő smink, öltözet. Nem kell playmate-nek lenni, de nem lóghatnak ki a rövidnadrágból a hurkák. Meg kell tanulni sminkelni, mert a fények miatt egyáltalán nem elég az a smink, amit az utcára használ valaki. Érdemes műszempillákat csináltatni, ezek mind kiemelik az arcot. És nem utolsó sorban oda kell figyelni a hajra, mert nem lóghat rendezetlenül össze-vissza.

És még egy jó tanács. Csak akkor csináld ha élvezed is. Soha ne engedd, hogy a közönség azt lássa mennyire unod. Még akkor se, ha épp arra gondolsz, milyen jó lenne a barátaiddal mulatni, akiknek épp te segítettél bejutni a klubba.