A legfontosabb kérdés ha újraindul az élet, hogyan tudunk kiutazni erotikus munkahelyünkre

Sokakat foglalkoztat a téma, akik eddig is külföldön végeztek erotikus munkát, vagy épp escort munkát, hogy miben fog változni a közlekedés ezentúl. Rengeteg vélemény van erről, főleg az oltásokkal kapcsolatban, azonban egyelőre semmi sem biztos.

Mindezidáig negatív teszthez volt kötve az külföldi utazás, mellékelve egy munkavállalói szerződéssel.

A buszosok arról tájékoztattak minket, hogy a kiutazással nem gond így gond, azonban lehetséges, hogy nem lesz elég a jövőben, ahogy a 24.hu oldalon is olvashatjuk:

"Az EU vezetői ígéretet tesznek a koronavírus elleni vakcinák gyorsabb szétosztására, de elhalasztják a döntést a nemzetközi turizmus megmentéséért megálmodott vakcinaútlevélről, erről született döntés a videokonferencián megrendezett kétnapos uniós csúcs első napján, csütörtökön.

A 27 tagállamban átlagban a lakosság 6 százaléka kapta meg a védőoltást, holott az Egyesült Királyságban már 27 százalék az átoltottság, ráadásul a gyógyszergyártók késlekedése miatt a kapacitás továbbra is jóval alacsonyabb is a beígértnél

Az EU vezetői közös közleményükben ismerik majd el a problémát, és hozzáteszik, mindent megtesznek annak érdekében, hogy felgyorsítsák az oltási programokat.

A vakcina útlevéllel kapcsolatban nem sikerült közös álláspontra jutni, mert több tagállamban úgy vélik, a rendszer maga az institúciós diszkrimináció. Ezért a csúcson mindössze abban állapodtak meg a kormányfők, hogy tovább dolgoznak egy közös megállapodáson és visszatérnek a témára máskor."

Mindeközben a helyzet itthon:

Magyarország kormánya oltásigazolást vezet be, a magyar digitális okmány gyakorlatilag elkészült, élesítés előtt áll, és márciusban kezdik meg az első védettségi igazolásokat plasztikos és digitális verzióban kiadni.

Ez a nemzetközi színtéren is jó esélyekkel induló rendszer képes a teljes oltási kampányról naprakész jelentéseket készíteni, a gyártótól a beoltott betegig feltörhetetlenül leköveti az összes ampullányi vakcinát.

A kormany.hu oldalon arról tájékoztatnak, hogy a kormányrendelet alapján háromféle módon lehet igazolni a koronavírus elleni védettséget: 

  • ha valaki megkapta a védőoltást
  • igazoltan átesett a koronavírus-fertőzésen
  • ha valaki vélhetően átesett a fertőzésen, de nem tudott erről vagy nem készült erről teszt és utólag elvégzett ellenanyag-vizsgálat igazolja a fertőzésen való átesését is.

Így továbbra is izgatottan várjuk a további fejleményeket, aminek köszönhetően végre a rengeteg szexmunkás magyar lány végre megint pénzt tud keresni ott és abban az országban, ahol szeretne.