Ausztriában egyre nagyobb divatnak örvend a Vulvacasting - a szeméremajak élethű mása

A tulajdonos, a 27 éves Viki szerint minden szeméremajak egyformán gyönyörű, így pedig érdemes megörökíteni őket. Az már csak mellékes, hogy a szex munkák és escort munkák hiányában - ‘ronára való tekintettel - ez egy szuper kis kiegészítő termék lehet.

Elvégre rengetegen keresnek pénzt használt bugyik és harisnyák árusításával, vagy épp láb fotókkal de még sorolhatnánk, a lista végtelen. A TikTok és OnlyFans lehetőségekről már írtunk korábban, ha lemaradtál róla olvass bele mindenképp.

Miért ne lehetne szuper üzlet a punci szobor?

Különböző formában és méretben készül, választható színre festett, így akár gyöngyház pinkben és aranyban is pompázhat a szeméremajkunk pontos mása.

Korábban is volt hasonló őrület, amikor híres pornószínésznők testrészeinek lenyomatát lehetett megvásárolni, sőt akár komplett, szexbabaként is. Nyilván nem gipszből, hanem sokkal rugalmasabb anyagból, mivel abban az esetben más célra szolgált...

De így tehát miért ne lehetne a törzsvendégeidnek szuper lehetőség arra, hogy az irodájuk vagy épp szobájuk dísze legyen ez a modern műtárgy?! Arról nem beszélve, hogy ezekben a nehéz időkben biztosan gálánsan meghálálnák az ajándékot. Ha már egyszer nem javasolt a testi kapcsolat, így az erotikus állások nagyrészének is lőttek. 

Visszakanyarodva a művészre, lássuk miért kezdett el szeméremajkról lenyomatot készíteni

Minden öntött vulva kiállításra kerül az Ausztriában található galériában, ezzel növelve a sokszínűségét. Ez lehetővé teszi hogy lássuk mennyire különböző szeméremajkak léteznek.

Az egyre gyakoribb testszégyent és az irreális szépségideálokat is sikerült társadalmilag elfogadott normákká alakítani a galéria segítségével. A szeméremtest szobrát nézve pozitívan megváltozik a nők saját testükkel fennálló kapcsolata.

Kényelmesebbnek, szexibbnek, hatalmasabbnak és büszkébbnek érzik magukat a nők.
 Annak ellenére, hogy szexualizált társadalomban élünk, alig találjuk meg a lehetőségeket arra, hogy nyíltan beszéljünk érzéseinkről, tapasztalatainkról és véleményeinkről, amikor a saját szexualitásunkról van szó.

A vulva szobor tökéletes kezdeményezője ezeknek a témákkal foglalkozó beszélgetéseknek.