Saját élettársát futtatta a pécsi férfi Belgiumban prostituáltként

Baranya-megye, Pécs - Vádemelés a pécsi férfi ügyében, kerítés miatt aki Belgiumban prostituáltként dolgoztatta saját élettársát.

A nőnek már a kapcsolatuk elején is szexmunkásként kellett dolgoznia 

Megismerkedésüket követően a nő erotikus munkásként kezdett el dolgozni Pécsen a férfi kérésére. 2012-ben ismerkedtek meg egymással és azóta együtt élnek, már akkor is a férfinek adta oda a keresetének egy részét. A nő keresetéből éltek.

Magyarországról Belgiumba

A nő több fizetés reményében 2013-ban Belgiumba vállalt erotikus munkát egy bárban. A bár Belgium flamand régiójában volt, Gentben. A bárba élettársa kérésére, és közvetítése révén jutott ki. Mint utólag kiderült a Belgiumi erotikus bár tulajdonosa a párja ismerőse volt. A prostitúciós munkáját a bárban végezte. A szexmunkával megszerzett jövedelmének egy részét átutalta az élettársának, a jelenlegi vádlottnak.

Hazatérés Belgiumból

A nő 2013 év végén hazatért Belgiumból Magyarországra. Úgy érkezett vissza, hogy nem szeretne már visszamenni külföldre, sőt eddigi szexmunkáját már nem akarja folytatni más munkát szeretne keresni.

Kényszerítés a prostitúcióra

A vádlott több alkalommal bántalmazta, megverte a nőt, a sértettet, majd erőszakkal arra kényszerítette, hogy a prostitúciót folytassa valamint, hogy vissza kell mennie Belgiumba dolgozni. A kényszerített nő visszautazott Belgiumba és tovább folytatta a szexmunkáját a bárban. 

A vád:

A férfit, a vádlott által elkövetett cselekmény, a kerítés minősített esetének és a kitartottság bűntettének megállapítására tökéletesen alkalmas a főügyészség álláspontja szerint.
Amennyiben bebizonyosodik, és elítélik a férfit, akár tíz év börtönre is számíthat.
Ne légy áldozat, keress biztonságos erotikus munkát a Red-life hirdetései között.