Az erotikus masszázs egy rendkívül finom és egyszerű módja a kényeztetésnek

Valamint nyugtató és stressz űző is. Évi az okleveles masszőz lány mesél nekünk új vágykeltő munkájáról.

"Szerettem volna szexi, cserfes csajszik között dolgozni, és olyan munkát kerestem amit én is élvezni tudok. Az erotikus masszázs munka pont nekem való."

Évi 21 évesen lett okleveles masszőz. Olyan munkahelyet szeretett volna találni, ahol nem normál masszázsról szól a munka. Ezért egy Budapesti erotikus masszázs szalonhoz jelentkezett, majd castingot követően elkezdett dolgozni.

Munkája erotikus masszázs munka, ami nem összekeverendő a szex munkával. Munkája során erotikusan, de mégis szakszerűen masszírozza klienseit, de szex kapcsolatot nem létesít velük.

Munkája során többféle erotikus masszázs technikát használ (érzéki masszázs, nuru masszázs, csúszka masszázs, erotikus masszázs, tantra masszázs), amivel kényezteti klienseit. Itt a kliensét a saját testével (kezével, cicijével, fenekével, combjával) kényezteti, masszírozza, de szex kapcsolatot nem létesít vele.

erotikus masszázs munka

Mi kell a vérforraló erotikus masszázshoz?

"Minden kliensemet pár kérdéssel kifaggatom. Megkérdezem, hogy mik az érzékeny pontjai, hol szereti ha cirógatják vagy éppen hol csikis."

Az erotikus masszázsnak nincs pontos technológiája, hiszen minden ember más, de mindenkinek vannak erogén zónái amit jó ha tud a masszőz. Az erotikus hatást sok minden elősegíti kezdve a környezettel, a halk zene vagy éppen a kellemes illat, a masszázs olaj, és az érzést tovább fokozza a félhomályban megjelenő, erotikus kisugárzásban bővelkedő masszőz.

Minden masszázs fajtát amit használ munkája során elsősorban az érintésen, a test-test kapcsolatán múlik. Az erotikus masszázsnál fontos a kellő ellazulás így sokkal finomabbak, lassabbak mozdulatai ezzel nyugalmat adnak.

"Az erotikus masszázsban végül is az én testem a legfőbb kellék."

erotikus masszázs munka

A munkám legnehezebb része, hogy élvezem a masszázs munkám

"Lassan egy éve dolgozom erotikus masszőzként, de mégis minden nap úgy megyek haza, hogy a következő napomat tervezgetem."

Elmondta, hogy munkájának minden részét szereti. Imád szexin, csinosan kinézni, munatársnői pont olyan cserfesek mint elképzelésében, szereti látni, hogy kliensei elégedettek a munkájával és nem utolsó sorban ezért kellően megfizetik.

Válogass Te is erotikus masszázs munka ajánlatok közül a Red-Life oldalon.