Az arany tojást tojó tyúk esete, avagy egy modell különleges eladó portékái

Egy modell aki bizarr, de mégis sok vásárlót vonzó boltja és különleges portékái

Extra bizarr dolgokkal keres egy modell hatalmas összeget

Használt fehérnemű üzlet, mert van kereslet rá...

Az eladó portékák igen becses, mondhatni különleges dolgok, a modell használt fehérneműi. Vany Vicious egy művésznév, ami alatt a 32 éves tetovált modell fut. Az Egyesült Államokban nagy hírnévre tett szert különleges üzletével. A modellnek az egész testét különböző tetoválások borítják, és rengeteg képet készít magáról, illetve készítenek róla fotósok, így az erotikus fotózásból is szépen keres, hiszen a közösségi oldalain több százezer követővel büszkélkedhet. A követők száma is szépen hoz a konyhára, de a nagy dobás nem ez, hanem az általa hordott, használt fehérneműk eladásából keletkezik.

test

Add el a használt bugyid, azaz eladó és kiadó dolgok erotikus munkához

Ha eddig még nem tudtad eldönteni, hogy az erotikus munka melyik válfaját űzd, megpróbálunk

2018-01-27  EROTIKUS MUNKA BLOG

A rajongóimtól loptam az ötletet...

Vallotta be a modell. Vicios soha nem gondolta volna, hogy az általa használt fehérneműkre lenne kereslet.

Azt hittem a szponzor pénzeimnél nem lehet magasabb jövedelmet elérni, hát tévedtem...

A bevételeit többszörösére növelte a eladó fehérneműkkel. És ha ez nem lenne elég, még tovább fokozta a választási lehetőségeket, amivel nem hozta zavarba az őt követő, és egyben vásárlóit.

eladó használt bugyik az usa-ban

Egy bugyi 100 $, nem több és nem kevesebb

Az eladó bugyijaimat több kategóriába sorolom, hogy nehezítsem a választást.

A kategóriák egészen bizonyos, hogy nem meglepőek, viszont annál érdekesebbek. Az eladó bugyik három kategóriája a következő:

1: szex után, 2: edzés után, 3: egész nap hordott

Az ár nem változik, de mégis kielégíti a vásárlói igényeket. Számos lehetőség azonban még nyitott, hiszen elmondása szerint:

Az általam hordott bugyiknak lelke lesz...

Hozzáadok mindegyikhez valamit ami ő, és ezért a fétissel rendelkező férfiakat meg is vette. Az első időszakban mikor elkezdte árulni a használt bugyikat, nem gondolta, hogy sikere lesz. Sőt a termék skálát is bővíteni kellett.

Más is eladó?

Az ínyenc vásárlóimnak különlegesebb ruhadarabot is tudok postázni, zoknit...

Természetesen a termék skála bővítése is jó hatással volt a használt ruha, azaz fehérnemű bizniszre, hiszen az ínyenc vásárlói már nem csak fehérneműt tudtak vásárolni tőle, hanem használt zoknikat is, az erre fogékony erotika rajongók.

eladó használt bugyi hirdetések

Választás zokniból is lehetséges

A zoknik is több kategóriába vannak...

Vannak a vevők között akik egy egy különlegesebb ruhadarabot vennének tőle, de a paletta egyenlőre bugyikra és zoknikra korlátozódik. A ruha fétisek nem szokatlanok az erotikus munka világában, mert vannak olyan emberek akiket ez vonz. Ezt a lehetőséget jól látta meg Vany Vicious, és sikeresen kihasználta, és sikerre vitte.

Természetesen vannak egyéb kérések is, aminek a megvalósításán már dolgozom...

Az előzőekben sem egy mindennapi lányról van szó, hiszen tetoválásairól elhíresült modell, nem csak a modell munka miatt került bele ebbe az erotikus légkörbe, hanem azért is, mert önmaga is rendkívül vonzó személyiség, amit tovább fokozz azzal, hogy rendszeresen edzi testét, hogy még csinosabb legyen.

eladó erotikus ruhák

Saját ruhamárka

Azt gondoltam az általam is viselt ruhákat viselhetné több nő is.

A sikersztori itt nem ér véget, az eladó ruhák tovább bővültek, hiszen Vany Vicious egy új csavarral fejelte meg a bizniszét, hiszen elérhető áron kínál ruhákat, fehérneműket, fürdőruhákat, és kiegészítőket nőknek. Mielőtt mindenki megbotránkozna ezek már nem használtak, hanem újak, amit saját márkanevekkel hoz forgalomba.

Különlegesnek érzed magad?Add el bugyidat te is!

A Red-Life.net oldalon lehetőséged van feladni hirdetést az eladó kategóriába, vagy keress erotikus munkát, és csatlakozz a 91216 számú jelentkezőhöz aki kitöltött egy jelentkezést.