Nem tagadta VV Merci foglalkozását, mikor nyilvánosságra kerültek a fotó erotikus munka közben

Merci, a ValóVilág 10. szériájában tűnt fel és már ott is sok port kavart viselkedésével, azonban sokakat sokkolt ami idén év elején derült ki róla: erotikus karrierbe kezdett - webkamerán keresztül vetkőzött férfiaknak Budapesten, meztelen képei pedig  nyilvánosságra kerültek.

„Az, hogy valaki ismert, nem egyenlő azzal, hogy van pénze"

Az esztergomi celeb elismeri, hogy az utóbbi időben elég problémás élete volt, ám mint mondja, ez egyáltalán nem volt tervben. Népszerűségre azonban egész életében vágyott – ezért is vállalta el a valóságshow-t, melyre igazi ugródeszkaként tekint, de az anyagiak tekintetében nem azt kapta amire számított.

Azt már régóta tudni lehet, hogy rapkerrierről álmodik, ám az igazi áttörés még nem jött el számára. Korábban egyébként több munkahelye is volt, így véletlenül sem mondható munkakerülőnek, sőt asztalosnak tanult.

"Körüljártuk az összes iskolát, és amire szerettem volna menni szakmákra, azok beteltek, legyen szó fodrászról vagy bármi csajos szakmáról. Oda mentünk utoljára, ahol a két bátyám is kijárta az asztalosszakmát. Megkérdeztem, milyen szakmák vannak még, és azt mondták, hogy asztalos. Jó, mondom, akkor azt. De már nagyon idegesek voltunk, mert meleg volt, már bejártuk az egész várost az iskoláért. Mondtam, hogy »jó, akkor asztalos leszek!«. Már tök mindegy volt, csak hadd járjak iskolába."

– mesélte Merci a Levente klubja című műsorban, hozzátéve, a hároméves képzést elvégezte, de munkalehetőséget nőként sehol nem kapott.

A webcam modell munkát elsősorban a pénz miatt vállalta. Merci azt is elárulta, hogy szerelmét, Kriszt nem zavarja a dolog. Párjának is van OnlyFans-oldala, bár együtt élnek Budapesten, közös tartalmat nem készítetett eddig.

"Az, hogy valaki ismert személy, nem egyenlő azzal, hogy neki van pénze. (...) A vőlegényem Pesten lakik, felköltöztem hozzá. Volt félretett pénzem, de kezdett fogyni. Hülyeségből megkérdeztem tőle, mi lenne, ha ezt csinálnám, de hát minden viccnek a fele igaz. Azt mondta, hogy ameddig nem érek máshoz, neki oké. Igen, a pénz volt az, meg az a dolog, hogy »most menjek el pincérnek megint?!« vagy »menjek el egy boltosnak?!«, amiért ebbe belefogtam. Nem szégyen a munka, mert tényleg, mondom, hogy én nagyon sok helyen dolgoztam már, és ezzel nem azt szeretném mondani, hogy szégyen a munka, viszont akkor én úgy éreztem, hogy nem akarom már, hogy ezt lássák az emberek. Szerettem volna mindig feljebb helyezni magam, hogy ismert személyiség legyek. Sajnos egy buta gondolatból ez jött ki."

– szögezte le Merci.

Merci azt is elárulta: amikor az erotikus videója napvilágot látott, annyira el volt keseredve, hogy teljesen összeomlott. Attól is félt, hogy minden, amit eddig felépített, egy csapásra összedől, valamint aggódott amiatt, hogy a családja majd mit szól dologhoz.

A webcam munka is az erotikus munkák közé tartozik, de mégis mondhatjuk lightosabbnak..

Röviden összefoglalva a webcam modellek nem létesítenek szexuális kapcsolatot naponta több emberrel, (kivéve ha a közvetítés alatt barátnőjüket / barátjukat bevonják) hanem live videóban játszanak a testükkel, játékokkal, teljesítik a kéréseket, és chatelnek a nézőikkel. 

Elég komoly rajongói bázist lehet felépíteni live chat munkával, főleg ha mellette a közösségi oldalakon is aktívak vagyunk, így egy stabil de biztonságos pénzkereseti lehetőséget kaphatsz a webcam munkával. Érdemes akkor már OnlyFans fiókot is üzemeltetni, hogy kimaxold a lehetőségeket.

Az Onlyfans korábban majdnem betiltotta az erotikus tartalmak megosztását, de szerencsére ez nem következett be:

test

Váratlan fordulat, az OnlyFans mégsem tiltja be októbertől a felnőtt tartalmakat!

Az OnlyFans mégsem tiltja be a szexuális tartalmakat! Pár napja derült ki, hogy az OnlyFans októbertől

2021-08-27  EROTIKUS MUNKA BLOG