A webcam munka, avagy live chat ahogy mások hívják

Egyre elterjedtebb a webkamerás munka, hát tudjunk meg róla többet, egy lánytól, akinek ez a munkája!

Webkamerás munka, webcam munka

Minden héten nyit egy új webcam studió Budapesten, ahol live chat munkát kínálnak a lányoknak. Hatalmas rá az igény, és valljuk be, nem egy rossz munka ez. A vidéki lányoknak lakhatást biztosítanak, és Magyarországhoz képest igen magas fizetést. Több helyen bejelentett munkáról van szó, és mindenben segítenek, ami csak kell ahhoz, hogy elindulj az utadon, ha még kezdő vagy. Webcam modellként dolgozhatsz a crazy gold studio-ban is, amit itt találsz.

Az egyik red-life-os webcam munka hirdetés otthonról végezhető webkamerás munkát kínál. Ezen kívül az erotikusmunka.info csajos hirdetőoldalon is egy rakás webcam munkát találsz, mint például ez a webcam munka hirdetés.

-a TEOL cikkének köszönhetően jobban beleláthatunk egy webkamerás modell lány életébe:

Nem prostituált, csak webkamerás modell, aki néha személyes bemutatót is tart. Szüksége van a pénzre, de a konkrét testi együttlét tabu. Azt nem vállalja.

– Idegesnek tűnsz, ez fura.
– Nemrég óta csinálom ezt, igazából nekem is furcsa még, hogy valaki feljön hozzám – válaszol. Törékeny, alacsony lány, mindössze 22 éves. Egyenes szálú barna haja a vállára omlik, csinos arcú, vidám teremtés. Az a típus, aki mellett ha az ember elmegy az utcán, elmosolyodik, de nem fordul meg utána. Az interneten találtam rá, hosszú keresés után. Webkamerás modellként hirdette magát. Ám azt is leírta bemutatkozó szövegében, hogy személyes találkozókat is vállal.

Itt kezd igazán érdekes lenni a története. Leül az ágy szélére, a számtalan, falnak támasztott plüssfigurát rendezgeti.

– Te vagy a harmadik vendégem, aki személyesen el mer jönni. Mindenki ígérgeti, de visszakoznak. A neten minden este dolgozom. Azt csinálom, amit kérnek. Pózolok, magamhoz nyúlok, ha kell. Ők is ezt teszik otthon – mondja.

– Ki az öreglány a szomszéd szobában?
– A barátom nagyanyja.

– A barátod tud erről az egészről?
– Ő igen, a mama nem. Ezért is kell a zene, hogy ne halljon semmit. Ha nem tetszik, cserélhetünk cd-t.
Azt mondja, ő nem prosti. Nem fogad magába senkit, legfeljebb a kezével egyengeti a kielégülés felé vezető utat.

A kérdésre, hogy miért csinálja, egyértelmű a válasza: a pénzért. Egyetemen tanul, mellette korábban pénztárosként dolgozott. Ám ez az állása megszűnt, viszont a kiadások, a költségek állandók. A barátja munkanélküli. Együtt élnek a mamával, s a fiú most a haverjával ment valahová. Ő tudja, mi Enikő – nevezzük most így – mellékállása.

A barátod nem féltékeny?
– Tudja, hogy a live chat csak munka, s hogy nem kerülök olyan kapcsolatba senkivel. Az egyik pasinak az volt a kérése, hogy simogathassa a fenekemet, miközben magához nyúl. Hagytam neki. Persze sokan többet akarnak, s miután megtudják, nem kapják meg amit szeretnének, lemondják a személyes találkozót.

Hozzáteszi, nem akarja örökké ezt csinálni. Csak ugye a gazdasági helyzet… Bízom benne, hogy hamarosan találok egy rendes állást, s akkor abbahagyhatom ezt az egészet. A suli befejezése után talán jobb lesz a helyzet. Nem szeretem csinálni, de hát ez van. Illetve, egy kicsit azért élvezem.

Pár webcam munka, vagy webkamerás munka hirdetést találhatsz a startlap fórumán is, amit itt találsz.

A webkamerás szex világában Magyarország nem csak Gattyán György birodalma miatt számít nagyhatalomnak: az országban mintegy 30 élő műsoros szexchat-stúdió működik. A részletekbe két közreműködő, egy kisgyermekes anyuka, valamint operátora avatott be minket. Hannát a férje beszélte rá, hogy vállalja el a munkát, miután elszállt a devizahitelük törlesztőrészlete. Figyelem! 18 éven felülieknek ajánlott tartalom! forrás: hvg