Vadmacskás tanga, vagy nagyibugyi az első az erotikus munkások körében? Hamarosan kiderül, mutatjuk az 5 befutót

A férfi vendégek szeretik az izgalmasabb darabokat is látni a erotikus munkával foglalkozó lányokon, de nem fogod elhinni a sorrendet amit egy neves angliai felmérés végzett az erotikus munkásokhoz járó férfi vendégek körében. A felmérésben 3000 európai férfi vendéget kérdeztek meg, elsősorban Svájcban, Angliában, de a felmérés adataiban van magyarországi vendég is. A lista valójában nagyon hosszú, de bemutatjuk az első 5 helyezettet. Mielőtt rátérnénk a listára, egy érdekesség a listáról, amit nem fog senki elhinni a listán mégis szerepel ráadásul az első 10-ben is benne van, ami nem más mint a tundrabugyi.

 

Vajon meddig marad fent?

Azért nyugtassuk meg lelkünket, mert: 

Ha már eljutunk odáig, hogy bugyiban lófrálunk a vendég előtt, akkor a nagyibugyi is ugyanolyan gyorsan le fog kerülni, mint akár a tanga...

Az európai férfi vendégek erre vágynak a legjobban

Vajon melyik lesz a befutó? Tanga? Brief?

A pasik többségének a fantáziáját megmutatjuk mi indítja be a legjobban:

Listánk 5. helyezettje nem más mint a nagyibugyi

Az erotikus munkások szekrényében ott lapul ebből a fazonból 1-2 darab biztosan...

A  vendégek között is van olyan, aki szereti a kényelmes, és biztonságos megoldásokat is, valamint ragaszkodik a hagyományokhoz. Így talán nem véletlen, hogy ez a rendkívül kényelmes fazon az 5. helyen végzett a listán. A vendégek ugyan nem tartják annyira szédítőnek, hogy jobb helyezéssel zárjon, de ez még a budapesti erotikus munkával foglalkozók popsiján is szépen feszül.

erotikus munka magyarországon

A lista 4. helyére a Brief típus futott be

Ezt is lelehet rángatni a szexmunkásról

Sok szexmunkás használja ezt a legáltalánosabb fazont, itt ott egy kis mintával csipkével. Tökéletes választás egy tökéletes keresethez párosítva, főleg azoknak akik angliai erotikus munkával foglalkoznak. Bár ez az egyik legjobb fazon a mindennapokra mégis megállja a helyét a vendégek szemében is.

Bronzérmes az első igazán vadító bugyi a listán a G-string

Talán nem a legtöbbet mutató lesz a nyerő?

A legkisebb, és ez takar a legkevesebbet, mégis csak a lista 3. helyére került be. Lehet sokat mutat, de nem elég vadító? Persze ez is csak egy alternatíva arra, hogy miért nem szerzett jobb helyezést ez a darab. A vendégek szeretik a kilátást, de így a fantázia része elmarad:

Vajon mi lapul alatta?

A németországi erotikus munkával foglakozók körében a felmérés szerint, pedig rendkívül népszerű darab, és sok lágy dolgozik Európa ezen országában. 

Ezüstérmes változat a Tanga bugyi

Talán a gyermeki én miatt?

A vendégek rendkívül kedvelik ezt a fazont, ami elég is volt a 2. helyig. Talán azért mert egy kikandikáló tanga sokkal vadítóbb, a vendégek szerint természetesen ez a nyerő változat. A tanga elsősorban a svájci erotikus munkával foglalkozók kedvenc fajtája.

budapesti erotikus munka lányoknak

Lásuk akkor végre ki nyert:

1. helyezett a Boyshorts

Ez az új vonalú, és még meglepőbb, de a fiúk alsó ja ihletésű, kényelmes, játékos és pont ezért, vagy inkább emiatt nagyon szexi bugyi lett.

A vendégek szeretik látni a szexmunkást akár csak egy ingben is...

Talán ez igaz erre a bugyira is. Egyszerre vagy laza, elérhető és szexis, számukra pedig ez a legideálisabb kombináció.Egy biztos ez a fazon futótűzként kezd hódítani az európai erotikus munkával foglakozó körében, így szűkebb kis hazánkban is, és ez legjobban a Budapesten látható.  

Te melyiket választanád erotikus munkához?

Ha nem tudod melyiket akkor keress előbb erotikus munkát a Red-Life.net oldalon, javasoljuk, hogy használd a kiemelt, biztonságos hirdetéseket amiket itt találsz: Munka ajánló, és jelentkezz az egyik hirdetésre. Csatlakozz te is a 264367 számú jelentkezőhöz.