Havi részletfizetéssel bárkiből szexbaba tulajdonos lehet Londonban

Interneten rendelve: 5 év, havi minimum 25 fontba kerül a saját szexbaba 

Egy rendkívül őrült ötletet valósított meg egy londoni székhelyű cég

A szexbabákról többször írtunk, így az első budapesti szexbaba bordélyházról és Kata rendkívül pörgős erotikus munkájáról ami szintén a szexbabákhoz kapcsolódik. Úgy látszik, hogy a robot prostituált őrület furcsa és bizarr irányt vett fel. A szexbabák már bárki számára elérhetővé váltak, sőt akár részletre is megvásárolhatók, köszönhetően egy londoni cégnek! Egy rendkívül őrült ötletet valósított meg a cég a szexbabák részletre való árusításával, ami rengeteg kényes és morbid kérdést is felvet, de csak remélni tudjuk, hogy ezekre is gondoltak.

A cég álláspontja:

Demokratizálni szeretnék a szexbaba piacot azzal, hogy a potenciális vásárlók azonnal hozzá tudnak jutni a saját szexbabájukhoz, és nem kell nekik a vásárlásig évekig spórolni...
A londoni cég az első olyan forgalmazó aki a szexbabákat részletre kínálja. A cégnél a legolcsóbb megvehető változat 1300 fontba kerül, ezzel számolva 5 év azaz 60 hónapig havi kb. 25 fontot kell fizetni. Az alap modell is elég borsos így, a fejlettebb modellért akár 100+ fontot is fizethetünk.
Ez egy gyorsan növekvő iparág és versenyképesek vagyunk és azok is szeretnénk maradni...
A kínálatban szerepel női, férfi és trans szexbaba is. A babákat a megrendelők egyedileg is összeállíthatják az interneten. Az így összerakott szexbabára egyedi hitel ajánlatot is kapnak az interneten keresztül.
A cég által árusított szexrobotok már olyanok, hogy a jövőben készülő kiegészítők is megvásárolhatók lesznek hozzá. Így hamarosan jönnek az élethű arckifejezésekkel ellátott fejek, vagy a mocskosan beszélő beszédközpontok. A jelenlegi kínálatban van pár kiegészítő ami már most a jövőt rajzolja elénk, így a mesterséges intelligenciával ellátott szexrobot ami a hangutasításokat is tudja értelmezni, de önálló mozgásra is képes, így a vállát vagy a nyakát is tudja mozgatni.   

A prostituáltak is felháborodtak

Az erotikus munkával foglalkozók a szexbaba bordélyházak megnyitásánál is hevesen tiltakoztak (A barcelonai szexbaba bordélyházat egy titkos helyre kellett költöztetni.). A hír kirobbanását követően a közösségi médiákban szinte futótűzként futott végig a felháborodás a hír hallatán. Kérik a céget, hogy azonnal szüntesse be a szexbabák részletre való árusítását.
erotikus munka

A szakértők negatív álláspontja:

Van, ahol a baba olyan, mint egy családtag.
A szakértők álláspontja is erősen negatív a szexbaba kereskedelem miatt, amit a babák részletfizetése tovább súlyosbít. Azzal, hogy mindenki számára elérhető egyedi szexmunkás jelenthet meg az otthonokba, nem kifejezetten család centrikus viselkedés érhető el. Ezek a szexbabák már egy fiókban tárolható szexjátékok, hanem helyet igényelnek a házban, sőt van aki személyiséggel látja el, és együtt eszik, tévézik vagy éppen sétál vele.

A szakértők egyben megegyeznek:

Mindenben sokkal jobb a valódi
Keress magadnak gyorsan erotikus munkát a Red-life oldalain, mert mindenben jobb a valódi.