A RED-LIFE hirdetőoldalak nemrég megújultak! Modern, látványos, minden eszközön tökéletesen használható új webdesignt készítettünk és új hasznos funkciókat vezettünk be!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes (9) RED-LIFE hirdetőoldalon és mind a 3 támogató oldalunkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

A RED-LIFE hirdetőoldalak nemrég megújultak! Modern, látványos, minden eszközön tökéletesen használható új webdesignt készítettünk és új hasznos funkciókat vezettünk be!

2023-05-03
(frissítve 4 hónapja)
239
megtekintés

A beleegyezés nélküli deepfake pornó lesz a jövő legnagyobb kihívása

A beleegyezés nélküli deepfake pornó

Néhány éve kezdett terjedni az interneten a Deepfake technológiával készült pornó

Ha kicsit is követjük a médiában a híreket, tudjuk, hogy a mesterséges intelligencia segítségével már bármit lehet alkotni, akár kamu pornós tartalmakat is olyan személyek képeivel akik nem is tudnak róla és egyértelműen nem voltak részesei sem a pornónak. Az AI intelligencián alapuló képalkotás segítségével művészeti alkotásokat hozhatunk létre, ruhákat próbálhatunk fel virtuális próbafülkékben, vagy segíthetünk reklámkampányok tervezésében. A szakértők azonban attól tartanak, hogy a könnyen hozzáférhető eszközök sötétebb oldala egy újabb, súlyos hullámot indít el: a beleegyezés nélküli deepfake pornót.

Nem az első eset lenne, korábban is éltek vissza olyan tartalmakkal, ahol nem az igazi személy szerepelt a képen / videón, mégis ellene próbálták fordítani. Vagy elég csak pár hetet visszatekinteni, amikor a pápáról készültek "modern" képek, amit az olvasók egy része el is hitt.

A deepfake-ek olyan videók és képek, amelyeket mesterséges intelligencia vagy gépi tanulás segítségével digitálisan hoztak létre vagy módosítottak. A technológia segítségével létrehozott pornó először néhány évvel ezelőtt kezdett el terjedni az interneten, amikor egy Reddit-felhasználó olyan klipeket osztott meg, amelyek női hírességek arcát helyezték pornószínészek vállára − tudjuk meg az index cikkéből.

Arra is képesek akik kicsit is értenek hozzá, hogy élő adásban, folyamatosan lekövetve a mozgást "váltsanak személyiséget", így esett meg az a történet is, ahol egy férfi magát fiatal ázsiai lánynak álcávza keresett rengeteget webcam munkával. Egy szoftver hiba vetett véget a karrierjének, nem mellesleg hatalmas felháborodást okozott.

Azóta a deepfake-alkotók hasonló videókat és képeket terjesztettek, amelyek online influenszereket, újságírókat és más, nyilvános profilú személyeket céloztak meg. Több ezer erotikus videó létezik számos weboldalon. Egyesek felajánlották a felhasználóknak a lehetőséget, hogy saját képeket készítsenek − lényegében bárki bárkit beleegyezése nélkül szexuális fantáziái részesévé tehet, vagy a technológiát arra használhatja, hogy kárt okozzon korábbi partnereinek.

deepfake pornós munka

Az AI folyamatosan tanul és fejlődik, az interneten lévő képeket használva alapnak

A szakértők szerint a probléma egyre nagyobb méreteket ölt, ahogy egyre könnyebbé válik a kifinomult és vizuálisan lenyűgöző deepfake-ek készítése. És azt mondják, hogy ez még rosszabbá válhat a generatív AI-eszközök fejlődésével, amelyek az internetről származó képek milliárdjain keresztül tanulnak, és a meglévő adatok felhasználásával újszerű tartalmakat állítanak elő.

„A valóság az, hogy a technológia tovább fog terjedni, tovább fog fejlődni, és olyan egyszerűvé fog válni, mintha megnyomnánk egy gombot” − mondta Adam Dodge, az EndTAB alapítója, ami egy olyan csoport, amely ezzel a technológiával készült visszaélésekről tart képzéseket. „És amíg ez történik, addig az emberek kétségtelenül … továbbra is visszaélnek majd ezzel a technológiával, hogy másoknak kárt okozzanak, elsősorban az online szexuális erőszak”, a deepfake pornográfia és a hamisított aktképek révén.

Az ausztráliai Perthben élő Noelle Martin átélte ezt a tapasztalatot. A 28 éves lány 10 évvel ezelőtt talált magáról deepfake pornót, amikor egy nap kíváncsiságból a Google segítségével rákeresett egy magáról készült képre. Martin a mai napig nem tudja, hogy ki készítette a hamis képeket, vagy a róla készült videókat, amelyeken látszólag szexuális együttlétet folytat. Azt gyanítja, hogy valaki a közösségi oldalára feltett képet alakította pornóvá.

Martin kétségbeesetten lépett kapcsolatba különböző weboldalakkal, és éveken át próbálta elérni, hogy a képeket eltávolítsák. Néhányan nem válaszoltak. Mások levették azokat, de hamarosan újra felbukkantak.

Nem lehet nyerni. Ez mindig is ott lesz a világhálón. Olyan, mintha örökre tönkretenné az embert − mondta Martin.

Elmondása szerint minél többet beszélt róla, annál inkább eszkalálódott a probléma. Néhányan még azt is közölték vele, hogy az öltözködése és a közösségi médiában közzétett képei hozzájárultak a zaklatáshoz − lényegében őt hibáztatták a képekért a készítők helyett.

Nem ritka itthon sem külföldön az áldozathibáztatás, így pedig sajnos a helyzet igazán megkeserítheti az életünket.

Végül Martin a jogalkotókhoz fordult, és olyan nemzeti törvényt szorgalmazott Ausztráliában, amely 555 ezer ausztrál dollár (130 millió forint) bírságot szabhatna ki a vállalatokra, ha nem tesznek eleget az online biztonságot felügyelő hatóságok ilyen tartalmakra vonatkozó eltávolítási felszólításainak.

A legnagyobb probléma, hogy egyszerűen lehetetlen szabályozni

Az internet szabályozása nem megoldható, amikor az országoknak csak saját területükön érvényes törvényeik vannak az olyan tartalmakra, amelyek néha a világ másik felén készülnek. Martin, aki jelenleg a Nyugat-Ausztráliai Egyetem ügyvédje és jogi kutatója, azt mondja, hogy szerinte a problémát valamilyen globális megoldással kell kezelni.

Az OpenAI azt állítja, hogy eltávolította az explicit tartalmat a DALL-E képgeneráló eszköz betanítása közben használt adatokból, ami korlátozza a felhasználók lehetőségét az ilyen típusú képek létrehozására. A vállalat a kéréseket is szűri, és azt állítja, hogy megakadályozza, hogy a felhasználók hírességeket és prominens politikusokat ábrázoló AI-képeket hozzanak létre. A Midjourney, egy másik cég, blokkolja bizonyos kulcsszavak használatát, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy jelezzék a problémás képeket a moderátoroknak.

Eközben a Stability AI nevű startup novemberben egy olyan frissítést adott ki, amely eltávolítja a Stable Diffusion nevű képgenerátorából az érzékeny képek létrehozásának lehetőségét. A változtatásokra azután került sor, hogy egyes felhasználók hírességek által inspirált meztelen képeket készítettek a technológia segítségével.

A Stability AI szóvivője, Motez Bishara elmondta, hogy a szűrő kulcsszavak és más technikák, például képfelismerés kombinációját használja a meztelenség felismerésére, és egy elmosódott képet generál. A felhasználók azonban manipulálhatják a szoftvert, és azt generálhatnak, amit akarnak, mivel a vállalat nyilvánosságra hozta a program forráskódját. Bishara elmondta, hogy a Stability AI licence „kiterjed a Stable Diffusionra épülő, harmadik féltől származó alkalmazásokra”, és szigorúan tiltja „az illegális vagy erkölcstelen célokra történő felhasználást”.

Néhány közösségi médiavállalat is szigorított a szabályokon, hogy jobban megvédjék platformjaikat a káros anyagokkal szemben.

A TikTok a múlt hónapban közölte, hogy minden deepfake vagy manipulált tartalmat, amely valósághű jeleneteket mutat, fel kell címkézni, hogy jelezze, hogy hamisítvány vagy valamilyen módon megváltoztatott, és hogy a magánszemélyeket és fiatalokat ábrázoló deepfake-ek többé nem engedélyezettek. Korábban a vállalat betiltotta a szexuálisan érzékeny tartalmakat és az olyan deepfake-eket, amelyek félrevezetik a nézőket a valós eseményekről és így kárt okoznak.

A Twitch játékplatform is nemrégiben frissítette az érzékeny deepfake képekkel kapcsolatos irányelveit, miután egy népszerű streamer, az Atriocot egy január végi élő közvetítésben egy deepfake pornóoldalt nyitott meg a böngészőjében.

A Twitch már eddig is tiltotta az explicit deepfake-eket, de mostantól az ilyen tartalmak megjelenítése − még akkor is, ha az dokumentációra szolgál − „eltávolításra kerül, és eljárást von maga után” − írta a cég egy blogbejegyzésben. Az anyag szándékos népszerűsítése, létrehozása vagy megosztása pedig azonnali tiltást von maga után.

Más cégek is megpróbálták kitiltani a deepfake-eket a platformjaikról, de ezek távol tartása komoly erőfeszítéseket igényel.

Az Apple és a Google nemrég közölte, hogy eltávolítottak egy olyan alkalmazást az alkalmazásboltjaikból, amely színésznőkről készült szexuális deepfake videókat futtatott a termék marketingje érdekében. A deepfake pornóval kapcsolatos kutatások nem elterjedtek, de egy 2019-ben a DeepTrace Labs AI cég által kiadott jelentés szerint szinte teljes egészében nők ellen irányulnak, és a legtöbb célszemély nyugati színésznő, majd dél-koreai K-pop énekesnő volt.

Ugyanez a Google és az Apple által eltávolított alkalmazás hirdetéseket futtatott a Meta platformján, amely magában foglalja a Facebookot, az Instagramot és a Messengert. Dani Lever, a Meta szóvivője közleményében elmondta, hogy a vállalat irányelvei korlátozzák mind az AI által generált, mind a nem AI által generált felnőtt-tartalmakat, és korlátozták az alkalmazás oldalának hirdetését a platformjaikon.

A felnőttoldalak is küzdenek a probléma ellen

Februárban a Meta, valamint az olyan felnőttoldalak, mint az OnlyFans és a Pornhub, elkezdtek részt venni a Take It Down nevű online eszköz fejlesztésében, amely lehetővé teszi a tizenévesek számára, hogy jelenteni tudják a róluk készült érzékeny képeket és videókat. A bejelentés a hagyományos képek és a mesterséges intelligencia által generált tartalmak esetében is működik.

„Mik azok jövőbeli trendek, amik miatt aggódunk? Az első a végponttól végpontig terjedő titkosítás, és hogy ez mit jelent a gyermekvédelem szempontjából. A második pedig a mesterséges intelligencia és különösen a mély deepfake” – mondta Gavin Portnoy, a Take It Downt működtető National Center for Missing and Exploited Children szóvivője.

Még nem tudtunk … közvetlen választ megfogalmazni erre − mondta Portnoy.

Erotikus munka
videó hirdetések

Hasznosinformációk

számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
18 438 +16%

egyedi magyar felhasználónk 87923 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

35 213 +10%

alkalommal kattintottak ránk és 250137 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

141 816 +15%

alkalommal kattintottak ránk és 996839 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 73852 aktív regisztrált tagunk van és havonta 855 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 73 852 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!