World Series ötödik meccsét nem játék, hanem a három erotikus modell tette emlékezetessé

Az Amerikai Egyesült Államokban zajló 2019-es baseball World Series az egyik legizgalmasabb, ha nem a legizgalmasabb esete történt meg ami eddig példa nélküli volt, történt ugyanis, hogy a játék egyik legizgalmasabb részén a három erotikus modell, akik erotikus modellkedésből, és erotikus fotózásból élnek, felemelte a pólóját Gerrit Cole-lal a dobó játékossal szemben, így megzavarva őt, illetve elterelve a figyelmét a játékról. 

Több millió ember szemtanú

Az élő közvetítésnek hála, sokkal nagyobbat durrant az eset mintsem előre sejthető volt

Az összecsapást élőben közvetítették, így egyszerre több millió ember szegeződött a két erotikus modellre, akik egymás után húzták fel a pólójukat, és szinte mindenkinek egyből oda szegeződött a szeme. Hirtelen nem is volt fontos a játék még a tévékészülékek előtt sem, és az óriás kivetítőn, is tökéletesen látszott a lányok bűnös cselekedete, vagyis csak két lányé, ugyanis a kamerában a három modell bájaiból csak kettőnek látszott a cicije. A felhúzott felsők, és a felvillanó bájaknak hála emlékezetes lett az ötödik összecsapás.

Nem egyedi eset

A modellek nem éppen kislányéletükről híresek!

Az erotikus fotóikról elhíresült USA-ban élő modellek, amiket elsősorban a közösségi médiákban posztolnak előszeretettel, lettek híresek. Az erotikus fotózások korát éljük, ők meg a szó szoros értelmében minden egyes pillanatot kihasználnak egy új erotikus fotózás kedvéért, amit utána rögvest megosztanak. Nem csoda így, hogy több milliós követő táborral rendelkeznek.

erotikus fotózás az usa-ban lányoknak

A szexi modell és rendőrök esete

Az egyik modell Julia Rose-nak korábban már volt hasonló esete...

A történet kicsit másabb volt, de akkor a hírek szerint a fotómodell lány akkor is büszkén mutogatta bájait csak nem a legjobb helyen és időben, ugyanis egy rendőrségi mosdóban tett követői kedvére. Mint ahogy akkor sem maradt büntetés nélkül, sajnos most sem!

erotikus fotózás lányoknak

Hat a négy

3 lány 6 cici vs 2 lány 4 cicci

Hat izgi kerek cici is villant, de csak négy látszott a közvetítésen. Ennek ellenére mindegyik cici tulajdonosa megkapta a büntetését.

Büntetés? Igen, sajnos ezért is jár büntetés

Major League Baseball - Örökre kitiltotta a 3 fotómodellkedésből élő lányt.

A fotómodell lányok büntetése igen erősre sikerült, ugyanis mind hárman végleges kitiltást kaptak a stadionból, és ennek a széria további meccseire sem mehetnek be az Egyesült Államokban.

test

Anglia legnagyobb melleivel egy glamour fotómodell rendelkezik

A gigászi méretű melleket csináltatott magának az angliai fotómodell. Én vagyok Anglia

2018-09-04  EROTIKUS MUNKA BLOG

Julia Rose, Lauren Summer és Kayla Lauren is az esetet követő napon megkapta írásban is a döntést. Major League Baseball gyors határozattal hozta meg a tiltó határozatát.  

erotikus fotózás az egyesült államokban

Furcsa védekezés? Vagy mégsem?

A mellrák elleni küzdelemre akarták akciójukkal felhívni a figyelmet a lányok...  

Az Egyesült Államokban mindig is divat volt az ilyen, vagy ehhez hasonló magatartás tanúsítása azért, hogy egy lehetséges büntetést elkerüljenek, de ennek tudatosítására nem volt lehetőségük, mert olyan gyorsan kaptak tiltó ítéletet.

Cicis kampányolás

Egyben biztosak vagyunk, hogy több nyilvános, a közönségnek szánt erotikus fotón, egyértelműen látszik, hogy a három modell lány igenis nagyon élen jár a cicis kampányolásban. 

Egyedi és feltűnő bájakkal rendelkezel?

Valamint bátran felvállalnád magad a kamera, vagy a fényképezőgép előtt te is?

Gyere keress erotikus munkát a Red-Life.net oldalain, hogy beteljesüljön a te álmod is. Jelenleg 5270 számú hirdetés közül tudsz választani, ami között biztosan találsz olyat, ami neked való.