Tantra erotikus masszázsok már mobil formában is elérhetők, a masszázs munkát végzők örömére

Új divat, vagy egy jó reklámfogás? Elindult meghódítani a nagyobb városokat a mobil erotikus masszázs

A helyhez kötött erotikus masszázst is elérte a mobil korszak

Mobil korszakot élünk, és most nem kimondottan a kézben tartott mobiltelefonokra gondolok hanem arra, hogy a masszázs munkába is beköszöntött egy új világ, azaz házhoz megy a masszőz. A világ nagyvárosaiban egyre több masszázs szalon veszi fel szolgáltatási közé a mobil erotikus masszázs szolgáltatást. Ám ez nem egészen új keletű tevékenység, de mégis egyedinek számít az, hogy sokkal több mint masszázs. A mobil masszázs szolgáltatás sokak számára, és sok külső szemlélődő számára egy szimpla escort munka, de tévednek. A tévedés abban bújik meg, hogy a mobil masszázs munkát kimondottan olyan masszázslányok, masszőzök végzik akik járatosak a különböző masszázs technikákban, és mint a munka is rejti ez egy masszázs munka, ami rendkívül erotikus lehet, sőt egyes elemei kiváltképpen azok, de mégis a masszázs szolgáltatás alatt, kimondottan a masszázsé a főszerep.
Nuru masszázs, Csúszka masszázs, Tantra masszázs...
Az erotika világában mindig is kiemelt helyet foglaltak el az erotikus masszázs ás számos fajtája. Korábban senki nem gondolt arra, hogy ezen rendkívül erotikus masszázsokat a masszázs szalonokon kívül, a masszőzöknek idegen környezetbe helyezve végezzék. A vendégek egy részéről ugyan kaptak biztatást annak irányában, hogy milyen jó lenne ez egy olyan környezetbe amiben az ügyfél még jobban eltudna lazulni, még jobban áttudná élni ezt a különleges kettős érzést amit egyrészről a masszázs tud adni, és másrészről azokat a különleges, és rendkívül erotikus masszázs fajtákat amik megvalósítására eddig csak a masszázs szalonokba volt lehetőség.
tantra erotikus masszázs munkák lányoknak

Erotikus masszázs az otthonodba? Vagy akár szállodai szobában?

A kérdés, vagy inkább lehetőség jogos, de vegyük ketté ezt a két helyszínt. A szétválasztásnak több fő oka van ami nem éppen egyszerű, és egy kis magyarázatra is szorul. A masszázs munka, és ezen belül az erotikus masszázs több potenciális megvalósítási, vagy inkább kivitelezési problémát hordoz magában.

Mobil erotikus masszázs az otthonodba

Az otthonába mindenki otthon van
Az erotikus masszázs munka így pontosan akkor tudja kezdetét venni, ha a vendég a legjobban ellazult. Az erotikus masszázsok szinte mindegyik fajtája megvalósítható, illetve teret és lehetőséget is ad minden különleges masszázsnak, még a csokoládé masszázs is elvégezhető otthoni környezetbe. A csokoládé masszázsról itt olvashatsz bővebben, egy korábbi blogbejegyzésünkben. Az otthoni lehetőség talán azért a legcélszerűbb, ha különlegesebb masszázst szeretnél, amihez nagyobb előkészület, vagy éppen olyan fajta, amihez a legideálisabb helyszínként a masszázs szalon mellett az ügyfél számára egy olyan közeg, amiben otthon van. A masszázs munkát végző masszőz szemszögéből is talán a legjobb választás a vendég otthona, hiszen bár ő csak erotikus munka erejéig van ott, de mégis otthonosabb mint egy szállodai szoba.

Szállodai mobil erotikus masszázsok

Masszázs lányok olyanok mint Mary Poppins...
A szállodai előírások és szabályok miatt, egyenlőre igen nagy falba ütköznek a mobil masszázs munkát végzők. A masszázs fajták döntő többségét, nem lehet kivitelezni a jobb szállodákban a szállodai előírások és szabályok miatt. Gondoljunk bele, agy felfújható mobil ágy ami kimondottan a nuru masszázsra van kifejlesztve, érdekesnek tűnhet bevinni egy szállodába, nem beszélve a nuru gélről, és persze sorolni lehetne azon kiegészítőket amik mindenesetre megmosolyogtató. Abban biztosak lehetünk, hogy ezen tárgyak már a portásnál fennakadnak, de a recepciósnál már biztosan. Mint írtuk a masszőz lányok olyanok mint Mary Poppins, vagyis van olyan táskája, ami kellően konzervatív ahhoz, hogy megtudjon lapulni pár olyan csodafegyver a masszázs munkához, hogy a szállodai szabályok ellenére a vendég megtudja kapni azt amit szeretne.
masszázs munka ajánlatok lányoknak

Korlátozott elérhetőség

A mobil masszázs szolgáltatás egyenlőre elég korlátozottan érhető el. Magyarországon egyenlőre csak nagyobb városokban és a főváros, Budapest és vonzáskörzetében érhető el, természetesen mint minden ez is a bővülő tendenciát mutat. 

A mobilitás a masszőzök szemszögéből

A mobil tantra masszázsok a masszázs munkát egy újfajta szemszögből világítja meg, és új az ügyfelek részére egy új dimenzióba helyezi. Ehhez a masszázs munkát végző lányok, masszőzök olyan pluszt tesznek hozzá, amivel egy egy váratlan helyzetet is képesek megoldani úgy, hogy a vendég mindvégig el tud lazulni, és képes a kikapcsolódására összpontosítani. Azzal, hogy a masszőzök mobillá váltak, egy tökéletes relaxációs hatást fejtenek ki a vendégek részére.

A masszázs mágiák része szeretnél lenni?

Válasz masszázs munka vagy erotikus munka ajánlatok közül a Red-Life.net oldalon, ha érzed magadban azt, hogy te egy újkori Mary Poppins leszel.