A facebookon gyűjtötték az erotikus munkára jelentkezőket, majd Angliában dolgoztatták őket

Egy tarhosi család három tagja és a társaik az Egyesült Királyság több nagyvárosában is futtattak lányokat, többek közt Londonban is. Az illegális erotikus munkából befolyt pénzük felét pedig elvették tőlük.

A család 3 tagja 2011-2012-ben költözött ki Londonba, majd a közösségi médiában feladott hirdetéseikkel toboroztak magyar lányokat prostituáltnak.

Eleinte a saját bérelt otthonuk egyik szobáját alakították át vendégfogadásra alkalmas erotikus stúdióvá, majd később több lakást béreltek a fővárosban, valamint több nagyvárosban is.

Az erotikus lakások bérlésében egy békéscsabai társuk segített nekik, aki már régebb óta élt kint.

A banda vezetői megszervezték a nők kiutazását, elintézték a szállásukat, telefonos elérhetőségüket és a napi ellátásukat. A két férfi és női társuk intim felvételeket (erotikus fotókat) csináltak róluk, amikkel később az interneten hirdették őket, a profilokat rendszeresen frissítették.

A SZEXMUNKÁSOKAT NEM LEHETETT KÖZVETLENÜL ELÉRNI, a gyanusítottak közt volt három tag, akik "recepciósként" dolgoztak, ők egyeztettek az ügyfelekkel.

A család a kint dolgozó lányok bevételének felét elvette, amivel 6 év alatt 40 millió forintot kerestek.

A 26 nő közül 15-en a rossz körülményeik és kiszolgáltatott helyzetük miatt döntöttek úgy, hogy szexmunkásként fognak dolgozni.

Az ügyészség bűnszövetségben elkövetett emberkereskedelem, kerítés és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat a banda 7 tagja ellen. Azt javasolják, hogy a 3 vezetőt és a lakásbérlésben segítő társukat a bíróság ítélje börtönbüntetésre, a recepciósokat felfüggesztett börtönbüntetésre.