Táncos munka vagy táncos állás érdekel? 

Tudod hol keresnek a legtöbbet táncos munkával a lányok?

Lap dance, sztriptíz, asztaltánc, vagy gogo táncos munka érdekel? Jó helyen jársz! Kevesen tudják, de a red-life hirdetőoldalain több 100 aktív táncos munka található, melyeket legkönnyebben a itt találhatsz meg. A Red-Light nevü menüt a szexmentes munkák hirdetésére hoztuk létre, melyek nem csak manapság népszerüek a lányok körében.

Mennyit kereshetsz táncos munkával?

Jó kérdés. Lényegében a határ a csillagos ég, hiszen egy táncos lány néha többet kereshet mint más erotikus munkával. Az olyan táncos ügynökségek, mint a kimbasic, vagy pacojobs már hosszú évek óta kínálják a táncos állások tömegét olyan országokban mint Anglia, Ausztria, Belgium, Ciprus, Dánia, Finnország, Görögorszás és sorolhatnám… Nem kell messze menned, ha táncos munkát keresel, hiszen sopronban és Bécsben is rengeteg striptease club müködik nem kis sikerrel.

Egzotikus országok, ahol táncos munkát kínálnak

Exkluzív lokál – Új Kaledónia — hirdeti a kimbasic – egy csendes óceáni szigetvilágban lévő kis sziget, ahol extra magas keresetet kínálnak a táncos lányoknak… Állítólag heti 2000 euro felett is kereshetsz, ami manapság valljuk be már erotikus munkával sem nagyon lehetséges…

Mi az a táncos munka?

A táncos munka általában szexmentes munkát jelent, azaz csak táncolnod kell, na meg persze vetkőzni, hiszen ezért kapod a fizetésed. Leggyakoribb formája az asztaltáncos és sztriptíz táncos munka, melyeket valószinüleg senkinek sem kell bemutatnom. Minden esetre ez a videó jól tükrözi mire kell felkészülnöd, ha táncos munkát vállalsz.

A táncos munka hirdetésekhez közel állnak a hosztesz munka hirdetéseink is, ezeket itt találod. Egy hosztesz általában nem táncos, de manapság nagy az átfedés, hiszen egyaránt hosztesz munkaként hirdetik a promóciós feladatokat és a konzumálást, ami igazából a vendégek leitatása, ha csúnyan akarok fogalmazni.

Mit ajánlunk mi a táncos lányoknak?

Egy érdekes hirdetést találtunk, ami biztosan felkelti figyelmedet. Táncos munka Amerikában, Manhattenben – hirdeti ez a hirdetőnk, szerintem érdemes megnézni. Itt 5000 dollárt igérnek 1 hétre és nem elhanyagolható, hogy kijuthatsz amerikába is, ami sokaknak egy álom.

Táncos munkával foglalkozó cikksorozatunkat hamarosan folytatjuk…