Egy zsonglőr is megirigyelné Gweneth Lee-t, ahogy a jelenlegi 3 sugardadyje között egyensúlyoz

A sugarbaby lét bármennyire is szokatlan, de nem korfüggő, sőt egyre jobban eltolódik, hiszen ki tudná megadni a sugardadyknek a legtöbbet és a legjobbat, mint egy érett nő...

3 sugardadyvel Gweneth Lee 49 évesen aktív sugarbaby

A támogatókat kereső Gweneth, nem ismeretlen blogunk olvasóinak, hiszen nemrég egy különleges erotikus munkát mutattunk be a jóvoltából, a lábfétis erotikus munkát, amit a részmunkaidős domina szexmunkája mellett végez. Olvass róla bővebben: Szexi női láb, avagy Gweneth Lee lábfétis erotikus munkája. Na de térjünk vissza jelenlegi őrült ötletéhez, hiszen ez már nem is ötlet, hanem egy megvalósult, vagyis megvalósított sugarbaby lét, amit így 49 évesen űz úgy, hogy egyszerre 3 férfivel, sugardaddyvel akik nem tesznek egyebet mint megpróbálnak a legtöbb időt szentelni idős sugarbabynek. Már így is elég bonyolult a helyzet ráadásul a Valentin-nap közeledtével még fokozódik a helyzet.
A három szerencsés sugardady Valentin-napig három-három éjszakát tölthetnek el Gweneth-el, ám a szerelmesek napját már mindhárman a feleségükkel kell eltölteniük.
A 3 szerencsés mindegyike egymagában is erős személyiség, megfelelően nagy anyagi hátérrel, de pontosan erről szól a sugardady lét, hiszen csak ekkor van lehetőség arra, hogy oldalunkon tudhassanak egy sugarbabyt. Angliában élő Gweneth jelenlegi 3 sugardadyje nem éppen kispályás, hiszen nemzetközi hírű ékszerész egy bankár és egy bróker. A magasan kvalifikált sugardadyknek sok-sok ajándékkal kell elhalmozni, támogatni Gweneth-et, hogy elérjék azt amit szeretnének megkapni tőle. 
sugarbaby támogatót keres

Mi is a sugar kapcsolat?

Támogatót keresek... Számos hiedelemmel ellentétben a sugar kapcsolat az elsősorban, sőt egyáltalán nem szerelmi kapcsolat, hanem egyfajta érdek kapcsolat amiben mindkét fél, sugarbaby és az ő sugardadyje, vagy éppen a sugarboy, amit sok esetben szintén sugarbabynek is hívnak és az ő sugarmommyja megkapja amit szeretne.
A "hűséges férfiak" többet költenek Gweneth Valentin-napi ajándékaira, mint a házastársaik ajándékaira.
Pontosan erről szól a sugar kapcsolat, hiszen ezzel sugardadyk pontosan megvehetik maguknak azt amit szeretnének. A támogatás pont erről szól. Az ajándékok listája meg Gweneth-et ismerve nem rövid.

A sugardady kétszer fizet...

Gweneth tapasztalatai szerint amit erotikus munkája révén dominaként is megtapasztalt, úgymint domina úrnő, az ajándékokat általában a vendégei, jelen esetben a sugardadyjei kétszer is megfizetik amit a sugarbabyjüknek vesznek, hiszen ugyanolyan, vagy hasonló ajándékot is vesznek a feleségeiknek, viszont a sugarbaby ajándékai sokkal szexisebbek, mert azzal megakarják venni maguknak Gweneth-et.

A 3 sugardaddy

Annak ellenére, hogy idősebb sugarbabyről van szó, mindhárom férfi tisztában vannak azzal, hogy többen vannak, és mindhármuknak ugyanazt nyújtja, és sok sugarbabytől eltérően nem neki kell beosztani az idejét úgy, hogy illeszkedjen a sugadaddyjéhez, hanem itt a férfiaknak kell alkalmazkodni hozzá. egy biztos egy nem egy szokványos sugar kapcsolat, de valószínűleg olyan mint a sugar, édes.
támogatót keresek

Sugar hármas, azaz édes hármas vagyis négyes

Az édes hármasban lévő sugardaddyk megegyeztek abban, hogy elfogadják Gweneth napi beosztását, azaz azt, hogy előre megmondja kivel mikor találkozik, és kinek mikor ad időt arra, hogy bebizonyítsa neki ajándékokkal, hogy megérdemlik Gweneth rájuk fordított figyelmét. A támogatókat különössen jól összehangolta a sugarbaby.
Gweneth szerint: A szomorú igazság az, hogy a monogámia természetellenes.
Ez minden, de nem monogámia, hiszen ez sokkal több annál, és még így is életképes, vagyis sugar kapcsolat képes a négyes története. A kor mint látható egyáltalán nem számít a sugar kapcsolatba sem az egyik fél részéről sem.
Támogatni soha nem késő, és egy sugar kapcsolat pontosan erről szól, a támogatásról.
A Red-life oldalain számos támogatót keresek vagy erotikus munka közül választhatsz, hiszen a kor nem számít.