Nagy-Britanniában működő fétisbolt a pornó filmezéshez használt, és a vásárlók körében népszerű műtősruhát adományozott egy helyi kórháznak

A Nagy-Britanniában működő fétisbolt által forgalmazott műtősruhák mindenben megfelelnek a kórházakban használt egészségügyi ruháknak, így az adományuk igen hasznos a koronavírussal küzdő kórház számára. Az európai kórházak a koronavírus elleni küzdelemben szinte minden adományt elfogadnak, főleg olyat ami hasznos is, hiszen ezzel egyszerre sok minden segíthető elő...

Erotikus szerepjátékok hagyománya egy hagyományt tisztelő szigetországban

A BDSM szerepjátékok igen népszerűek a szigetországban. Nagy hagyományt képvisel ezen belül is az orvos-nővér erotikus játékok, persze sok egyéb fétissel összefüggően egyéb kosztümös kaland is népszerű. A fétisbolt vezetősége úgy ítélte meg, hogy a helyi kórháznak kevés a védőfelszerelése, ezért adományozta az erotikus ruhákat az egyik helyi kórháznak.

Az orvosok és nővérek rengeteg mindent megtesznek a világ járvány megfékezésért, és szégyen, hogy kevés a védőruha számukra.

Az erotikus munkával foglalkozók körében igen népszerű bolt tulajdonosa, a ruhák hasznosságán kívül kiemelte azt is, hogy fontos a betegek kedélyállapotát is javítani, és mi lehet ennél alkalmasabb mint egy szexi ruha, vagy nővérke. A szexi nővérruhában szívesebben látják az általuk hősként tisztelt nővéreket, akik az élvonalban dolgoznak a vírussal folytatott harcban.

angliai erotikus munka lányoknak

A BDSM bolt közleményében, amit a közösségi oldalán tett kiemelte:

Ez nem egy kamu információ, és nem csak egy álhír, csak nem akarta nevesíteni a kórházat ahová a ruhák kerülte.

A koronavírus egyébként sem játék, az ellene folytatott harcban a legapróbb segítség is fontos, pláne fontos egy olyan adomány ami hasznos is.

Forrás: index.hu

A koronavírus elleni harc legújabb fejleményeiről itt tudsz tájékozódni:

Frissítve március 20-tól: Friss hírek a koronavírusról Magyarországon és külföldön az erotikus munkák tekintetében