Vajon ki lesz az a szerencsés koronavírus vakcina feltaláló aki élvezheti az oroszországi pornósztár bájait

Lola Taylor a pornó filmezés világsztárja, különleges felajánlása a koronavírus vakcina feltalálójának... A felajánlás nem is lehetne más, mint az, hogy a feltaláló élvezheti a szépséges pornószínésznő minden báját... A pornószínésznő sajátságos, és egyedi formában veszi fel a harcot a világjárvánnyal.

Karanténban vagyok, és szabadulni szeretnék, mert élvezem a pornó filmes munkámat.

A legutolsó pornó filmes munkája Olaszországba csábította, és a forgatás közben tört ki a világméretű járvány. A filmezés végén hazájába, Oroszországba hazatérve az orosz hatóságok karantént rendeltek el számára. A karantén idő tartama minimum két hét.

Erotikus filmes munka ajánlatok lányoknak

Rendkívüli és különleges erotikus ajánlat

Karanténban vagyok, minden rendben van, de bizonyos emberek szenvednek épp...

Az oroszországi pornó sztárt nagyon megviseli a bezártság mivel az erotikus filmezés számára sokkal nagyobb szabadságot biztosított, hiszen bárhová korlátlanul mehetett. Lolához hasonlóan Európa számos országában karanténba zárják azon embereket akik érintkeztek vagy érintkezhettek a koronavírussal. Ezen karanténok Svájcban, Németországban, és így Magyarországon is már életbe léptek.

Jöjjön az oltás, és mehet a hempergés...

A sztár nem mást ajánlott fel mint azt, hogy a vírus ellenszerének feltalálója élvezheti gyönyörű pornó sztár igen csak kerek bájait. Nő vagy férfi  lesz e a feltaláló, erre nem tért ki, bár erre a kérdésre nem is keressük a választ. Az is lehet, hogy tényleg eljön a szexbabázás kora.

Forrás: Offmedia