150 szobás bordélyházat terveznek megépíteni, a prostituáltak örömére

Alsó-Ausztriában tervezik megépíteni a 150 szobás bordélyházat, ami ezzel Európa legnagyobb ilyen létesítménye lenne.

Európa legnagyobb bordélyháza

Az erotikus munkával foglalkozók már a tervezet alapján is örülnek a létesítménynek, ha megvalósul akkor biztosan nagy sikerre számíthat. A bordélyház egyenlőre tervezetként szerepel, és megvalósítása még várat magára.

150 szoba, 350 parkolóhely

A tervezetben egy 150 szobával rendelkező bordélyház szerepel amihez 350 parkolóhelyet is terveznek létrehozni, és az üzemeltetéshez szükséges egyéb szolgáltatásokat is ide tervezik.

Magyarországtól csak egy lépésre

Magyarország határától nem messze tervezik megépíteni, de egyenlőre a pontos helyszínt még titok övezi. A szexmunkások is várják a fejleményeket, de egyenlőre még nagy a titkolódzás, nem tudni pontos információkat. Valószínűleg a tulajdonosok félnek a civil szervezetek tiltakozásaitól.

Funmotel - Örömmotel - 15 millió euró

Az bordélyház megépítésére és teljes infrastruktúrájára 15 millió eurót terveznek költeni. Az erotikus munkával foglalkozóknak biztosan lesz szabad szoba, ahol tudják a mesterségüket űzni, hiszen 150 szobát terveznek létrehozni a bordélyházba. Már az elnevezés is megvan a gigantikus szexlétesítményre Funmotel, Örömmotel. A kuncsaftoknak biztosan lesz szabad parkolóhely a bordélyház környezetében mert 350 parkolóhely is készülni a fog a vendégek számára.
szexmunka ausztriában

Nyilvánosház Ausztriában

Ausztriában az erotikus munka teljesen legális, mint sok hozzá hasonló Európai országban, viszont a tervezett nyilvánosház mérete messze meghaladja a szokványos házak méretét, nem csak Ausztriában, hanem egész Európában.

1000 vendégnél is többet várnak az első időszakban

A tulajdonosok az építendő létesítmény méretéhez igazított vendégszámot 1000 vendégnél is többre becsülik. Ezzel valószínűleg a Funmotel felforgatja majd a szexipart, és a szexmunkások helyzetét. A nagyságát illetőleg biztosan, a többit egyenlőre csak remélik a tulajdonosok.

Magyarországi prostituáltak és Ausztria

Körülbelül 800 főre tehető az Ausztriában legálisan dolgozó magyarországi prostituáltak létszáma 
A magyarországi erotikus munkások körében igen népszerű célország Ausztria, így valószínűleg ha megépül gigantikus bordélyház, Funmotel akkor többen meggondolják és kipróbálják.

Dolgozz te is külföldön!

Válogass kedvedre a Red-life erotikus munka ajánlatai között, ahol szinte a világ összes országából találhatsz erotikus munkaajánlatot.