Elloptak 1 millió fontnyi szexuális játékot 1 angliai kamionpihenőből talán erotikus munkához

Az eset még 2019 szeptemberében történt Angliában az A43-as autópálya egyik kamion pihenőjében. A kamion egy teljes szállítmányi erotikus segédeszközt szállított Rocks Off cégnek. A brit rendőrök azóta is nagy erőkkel keresik a tolvajokat, egyenlőre eredmény nélkül. Elképzelhető, hogy megrendelésre történt a lopás olyan erotikus vállalkozásnak, ahol erotikus munkát is kínálhatnak. 

Megállt - Elaludt - Ellopták a vibárotorokat

Röviden ennyi történt...

Az Egyesült Királyságban is kiemelt figyelmet kapnak a kamionosok az menetidő, és vezetési idő tekintetében, hogy a túlvezetéseket visszafogják a hatóságok. A kötelező pihenő időre a parkolóba behajtó kamionos leállt a parkolóba, és a pihenő idejét kihasználva a kamion sofőr elaludt. A tolvajok ezt az időt kihasználva a kamion tartalmát kiürítették. Az értesülések szerint az utolsó darabig sikerült mindent elvinni.

 

A meglovasított szexjátékok nyomában

A rendőrség az eset óta eltelt időszakban folyamatosan nyomozott az ügyben, ami eddig semmilyen használható információt nem hozott. Így egyenlőre még nincs még nyoma sem a szállítmánynak. A hatóságok a nyomozás megrekedése miatt a lakosság, és az erotikus munkával foglalkozók segítségét kérték, hogy használható információhoz jussanak.

rendőrségi felhívás az eltűnt angliai szexuális segédeszközök miatt - erotikus munka angliában

A felhívás és következményei

Az erotikus fantázia mindent visz...

A kommentelők számos esetben inkább poénosra vették a felhívást, mintsem használható segítséget tudtak volna nyújtani az esettel kapcsolatban. Számos kommentelő ironikusan szexmunkával foglalkozók felé terelte a viccet. Az erotikus fantáziában ott sem szűkölködnek. Íme néhány gyöngyszem:

- Jó lett volna a kamiont (szexuálisan) biztonságosabbá tenni...

- A rakomány betöm majd egy jó nagy lyukat...

- A rendőröknek legalább nem lesz szükségük bilincsre, amikor elkapják a tolvajokat...

test

Anglia legnagyobb melleivel egy glamour fotómodell rendelkezik

A gigászi méretű melleket csináltatott magának az angliai fotómodell. Én vagyok Anglia

2018-09-04  EROTIKUS MUNKA BLOG

A kommentek szinte mindegyike foglakozik a rendőrséggel, a nyomozással, az erotikus munkával, a szexmunkásokkal, és persze mindezt ironikusan, és persze jó sor erotikával fűszerezve.

erotikus szexjátékok angliai szexmunkásoknak

Erotikus segédeszköz piac

Felmérések adatai szerint 2023-ig eléri 10 milliárd dolláros forgalmat az erotikus segédeszköz piac.

Az erotikus játékok segédeszközök piaca rohamosan bővül, köszönhetően egyre jobb technikai vívmányoknak. Egyes vélemények alapján a szexbabák 2050-re képesek lesznek teljes mértékben helyettesíteni a szexpartnert. Egyes kutatások, és sztereotípiák szerint ez hamarabb is bekövetkezhet.

Ne hagyd, hogy a segédeszközök, vagy szexbabák átvegyék a hatalmat!

Gyere keres erotikus munkát a Red-Life.net oldalon, mert a 5270 számú hirdetés között biztosan megtalálod a neked valót, amivel könnyen és gyorsan tudsz sok pénzt keresni.