Javítani a vendégek egészségét szexmunkával is lehet, és az orvoshoz sem kell járni

Védje egészségét szexel, kicsit furcsának hat ezen állítás, de mégis lehetséges...

A vad szív szavának érdemes hinni, szükség van a jó szexuális életre

Az erotikus munkások körében végzett kutatásokat egy neves angliai kutatócsoport, arról, hogy a szexmunkások vendégeinek milyen betegségei vannak, vagy voltak mielőtt szexmunkáshoz kezdtek járni. A vizsgálatok végeztével összegezték azt, hogy milyen előnyökkel jár a rendszeres szexuális élet, amit nem otthon, hanem egy bordélyházban eltöltött röpke idő után kaptak a vendégek. A vendégek nem csak férfiak voltak, hanem nők is, akiknél szintén több előny származott a szexmunkásnál eltöltött pásztorórából.

Egészséges haszon amit egy szexmunkás adhat...

A felmérés szerint számos olyan alapterületet érint az egészség javítás, ami létszükségletű...
Az egyik ezen alapterület az immunrendszer, melynek aktív működését jótékonyan segíti elő a szexmunkáshoz való aktív járás.  Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg.
Az immunitás szónak jelentése: védettség, mentesség.
Az erotikus munkásoktól úgynevezett szerzett immunitást kapunk, ami a saját  immunitásunkat tovább erősíti a külső hatások ellen.
erotikus munka ajánlatok lányoknak

A szex megnöveli a találkozókat és javítja, növeli a libidót

A szexmunkások szerint: Aki egyszer jött hozzánk, az hamarosan újra visszajön...
Ezen állítás biztosan nem légből kapott, mert a kutatások szerint az egyszeri alkalmak helyett, többszöri alkalmak lettek, vagyis az erotikus munkásokhoz való járás egyben egy élénkebb szexuális életet is hozott magával, ami az előbb említett immunitást tovább erősítette. A női vendégek esetében, a szexuális emelés növeli a véráramlást és a rugalmasságot.
Érdekes, de tény: Nem csak a női vendégeknél, hanem a női szexmunkások körében is szinte elkerülhetővé tette az inkontinenciát.
Az inkontinencia elkerülése érdekében fontos, hogy erős legyen a medencefenék. A jó szex olyan, mint egy kismedencei edzés az izmok számára, az izomzat összehúzódását okozza, ami erősíti őket.

Szex és az alacsony vérnyomás

A vérnyomásra gyakorolt jótékony hatása, talán az egyik legszembeötlőbb tulajdonsága annak, hogy kiegyensúlyozott erotikus életet élünk egy szexmunkás segítségével. A vérnyomás csökkenés számos velejáró egyéb kockázatnak a csökkenését is magával hozza, úgy mind a szívroham kockázatot. A kellemes, és aktív szexuális élet jó a szívnek, ez tagadhatatlan, mind lelki, és mint testi szemszögből is nézve. Ezen felül a szexmunkás segít megőrizni az ösztrogén és a tesztoszteronszint kényes egyensúlyát, igen ezek is a kellemes hatások közé sorolhatók.

Csökkenti a fájdalmat, és egyben eltereli a gondolatokat

Aszpirin vagy pásztoróra? Izgalmas kérdés...
Ettől sokkal több, hiszen a gyógyszerek negatív hatásai, mára egyre jobban napvilágot látnak, ezért az erotikus munkával foglalkozók erre is tökéletes orvosi ellátást tudnak nyújtani ama röpke idő alatt, amíg a vendég a társaságát élvezi. 
A kutatások szerint: Megzavarhatja a fájdalmat a kellemes szex.
A szexmunkásoknál nem is csoda, hogy a vendégek elvesztik az időérzéküket, és egyben elvesztik a fájdalmaikat is. Az ízületi fájdalmat és bizonyos esetekben egyéb erősebb fájdalmak, görcsök is kezelhetők vele.
szexmunka ajánlatok lányoknak

Edzés, fittség, kellemes alvás és no stressz...

Az erotikus munkásnál eltöltött aktív percek ötször annyi kalóriát égetnek el, mint a tévénézés...
A szexmunkásnál eltöltött idő után kellemesebben, és mélyebben lehet aludni, mert ekkor felszabaduló a prolaktin hormon miatt jobban lehet aludni, amely egyébként a relaxáció és álmosság érzéséért felelős. A kellemes alvás meg egyenes arányosságban áll a stressz csökkentésével.
A tanulmány kimondja, hogy rendkívül sok természetes hormon szabadul fel, és ezzel együtt mindenféle negatív érzés eltűnik, javul a közérzet.
Az erotikus munkából élők, így egyben a legjobb orovok is, vagy inkább szexi nővérkék.

Szeretnél te is a vendégeid szemében orvos lenni? Kellemes időtöltést, és sok pénzt szeretnél keresni?

Nem tévedhet 36837 regisztrált felhasználó arról, hogy az erotikus munkának igenis vannak jótékony hatásai, melyek a vendégek egészségét is védik. Pont ezért töltöttek ki 245376 jelentkezési lapot, hogy naponta orvosolni tudják a vendégek panaszait.